Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ne 44 ü abi 110 küsür maç oynadı portekizde  wikipedia da da var bu bilgi girip bakabilirsin  41 kez milli formayı giydiği de yazıyor ve bu bilgilerin atmasyon olduğunu da sanmıyorum inanmıyorsan başka yerlerden de araştırırız. o kadar maç oynayan bir oyuncu da bence kesinlikle taraftarın da sevgilisidir yıllardır takımlarında banko oynayan bi oyuncuyu neden sevmesinler :/ portekiz ligini izlemiyorum tabii ki lizbon un derbi maçları ve şl maçlarını izleyerek bu yorumu yapmıştım. Ama özetlerden takip ediyorum tabii ki avrupa liglerinden özet veren bi çok kanal var
3-4-3 ün forvet 3 lüsündeki sol ve sağ tarafların adamlar sürekli forvette bekleyen adamlar değildir onlar açık rolündeki adamlardır zaten açığın tanımı da tam olarak budur kanat ayrı açık ayrıdır yani benim bildiğim bu. ve futbol konusunda çok bilgisiz olduğumu söyleyemem. Tello nun kanat oynayabileceğine inanıyorum ama hala etkili bir açık olduğunu düşünmüyorum bekde de oynayabileceğini biliyorum orda yeteneksiz demek son derece haksızlık.
ekremin asıl yeri sol değil abi niye adamı sol oynatalım ya bir oynar iki oynar bu adam sağ kanatken ne diye sola alıyoruz adamı sağda oynatabileceğimiz çok etkili bir oyuncu var da ben mi bilmiyorum holosko diceksiniz sonra holoskoyu nie sağda öldürüyo diye 100 tane yorum yapılıyor. Ekremden sol açık yaratmaktansa bu takıma bi sol açık almanın nesi mantıksız ?? ben bjkde yıllardır tam olarak yıpratıcı dinamik bi sol açık göremedim ki. Bugünün futbolunda en önemli bölgeler kanatlardan içe katedebilen tekniği yüksek hızlı ve adam eksiltebilen oyuncuların olduğu açık bölgeleridir belki de ki dünyanın en iyi oyuncuları dediğimiz bi çok oyuncu bu bölgelerdedir. Bizde bu bölgeleri çok etkili kullanabilen oyuncu hangisidr. Tello nun bu bölgede tam olarak etkili olabildiğini hala düşünmüyorum. Alıcağımız adamın tello nun stiliyle tarzıyla alakası yok gibi görünüyor bence ihtiyacımız olan bu tarz bi adamdır ama bu mudur onu bilmem. |
bak güzel kardeşim, wikipedia dışardan isteyen herhangi bir insana tarafından editlenebilen bir bilgi sitesidir. bunu biliyorsundur heralde. ayrıca futbolcuların istatistikleriyle ilgilenen ve ciddi siteler vardır. transfermarkt gibi. ben bunlara inanırım.
ayrıca tekrar yineliyorum tello sportingin banko oyuncusu veya taraftarının sevgilisi falan değildi. sol bek de tello'nun asıl mevkisi değildir. tello önceklikle orta sahanın solunda, ondan sonra ortasında, forvet arkasında oynar ondan sonra sol bek gelir. sağ kanat bence hiç olmaz denizlinin ısrar ettiği gibi. çünkü sağ çizgiye inemez. ama ekrem sol da sol çizgiye kadar iner ve sol ayağıyla da ortasını yapar veya sağ ayağıyla da şutunu çeker.
ekremden sol kanat yaratılmaya falan çalışıldığı yok. adam 27-28 yaşında ve zaten mevkisi "orta sahanın sağı ve solu". antepte de sol açıktı.
alsınlar bu sol açığı kardeşim tamam kabul. mısırdan tello'ya yabancı arap yedek alsınlar. sezon sonu üzülmez de gidince sağ kanat dediğin ekrem sol bek oynar alternatifi de tello olur. çok mantıklı değil mi?