Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
valla ben de şöle bi istatistik buldum TELLO (Rodrigo Álvaro Tello Valenzuela) - Beşiktaş and Chile
wikiye edit yapıldığını biliyorum ama inanmadığım konular transfer haberleri falandır bilgi olarak genelde yanlış şeyler girilmez bugüne kadar ciddi araştırmalarda hiç yanlış şeyler yazdıklarını görmedim. Ayrıca football manager oynar mısın bilmem ama dünyadaki bir çok menejerle gözlemciyle falan ortak çalışılıp ortaya çıkarılan bir oyundur. Ve zaten dünyadaki bir çok ünlü menejer de bu oyunla haşırneşirdir. Neyse orda da baktım yukardakine benzer bi kariyer kaydı vardı. wikideki de transfermakt deki de tam olarak doğruyu yansıtmamış ben de anlamadım. Ama şunu sana kesinlikle söyleyebilrim ki 44 maç oynayarak bi oyuncu 6.5 sezon bi takımda asla kalamaz  özellikle lizbon gibi kalburüstü bi takımda asla kalamaz o yüzden 44 den fazla oynadığına eminim  44 belki ilk 11 e çıktığı sayı olabilir onu bilemem.
neyse tello nun tam bir bek olmadığını ben de söyledim önceki yazılarda ama tello açık da değildir. Bence de en ideal yeri sol kanattır ama defansif olarak da oynayabilir bu oyuncu benim itirazım bu noktada zaten. Sen ekrem i sol açıkta oynatıyolardı diyip duruyorsun ben de tello yu lizbon sol bekte oynatıyordu diyorum sen böyle bir savunma yapıyorsan bana da karşı olmaman lazım. Ben bu adamı alsınlar demiyorum kesinlikle adam eksiltebilen hızlı bileklerine hakim bir açık oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu düşündüğümü söyledim. Bu bu adam mıdır bilmem ama. Ben bek e ihtiyacımız yok demiyorum ama bjk nın defansif sorunlardan önce ofansif bir sorunu yok mu arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum ?? ve bizim ofansif olarak asıl sorunumuz da adam eksiltebilen oyuncu sayımızın azlığıdır. Delgado dışında bana seri adam geçebilen bi oyuncumuzu söyler misiniz ? Holosko bile değil buna cevap çünkü holosko önünde boşluk bulursa etkili olabilen bir oyuncu. Bileğine hakim hareketli bir açığa kesinlikle ihtiyacımız vaaarrrrr. Ekrem bu işi az çok yapıyor belki ama sadece ekrem e bel bağlamak da son derece saçma seneye avrupada bunun acısını çok çekeriz ekrem sadece türkiyeyi idare edebilir. |
senin verdiğin istatiski bilgilere göre de sene başına 13-14 maç ortalamayla oynamış. kaçı ilk 11 acaba o da belli değil... çoğu ilk 11 değil yani 90 dk değil eminim bundan. bu da taraftarın sevgilisi olmaya yetecek bir performans değil açıkçası. bu sitede ne kadar doğrudur bilemiyoruz tabi.
wikipedia'ya gelince. türkçe wikipedia da tello sportinde 111 maç oynamış 6 gol atmış, ingilizce wikipedia da ise 137 maç 46 gol

almanca versiyonunda ise 137 maç 6 gol. yani demekki wikipedia tamamen hikaye. hatta değeri de 47.6 milyon €

wikipedia'ya inanmayın...
tello sol bek değildir, beşiktaş'ın da ihtiyacı sol açık değildir o kadar...