![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bobo 11 de tek basina oynarsa ancak konya macindaki kadar pozisyonumuz olur yani hic belki kazayla bir pozisyon yakalayabiliriz kimse yanlis anlamasin ben tek forvete karsi biri degilim hatta seviyorumda o sistemi ama denizlinin futbol anlayisiyla degil cunku denizli 80 lerde kalmis bir teknik direktor defanstan ileriye top vurup bobodan indirip topu yanindaki adamlarin oyuna girmesini bekleyen bir adamdan birsey olmaz defalarca dedim kim olursa olsun ayni olur bu isin sonucu defalarca dedim tekrar diyorum ertugrulun tek forvetiyle denizlinin tek forveti ayni degil ertugrulun sisteminde top defanstan pas yapilarak cikardi zapo sivok sol bekte tello sagda serdar kurtulus hepsi pas ozelligi olan adamlardi ve pas yaparak cikabiliyorlardi eksiklik orta sahadaydi bugunku ernst sezon basinda alinmis olsaydi cok daha degisik seyler konusuyor olabilirdik su anda ama denizlinin tekli sisteminde defans kim sol bek uzulmez pas ozelligi sifir gokhan zan pas ozelligi sifir toraman pas ozelligi sifir bunlarin arasinda bitek zapo yada sivok oluyor oda koreliyor tabiki boyle adamlarla denizli futbolcularina sunu diyecek sadece topu ileriye vurmayin bide sunu yapacak zapo sivok solda ekrem sagda kurtulus orta sahada serdar ozkan sagda erns ugur tello onlerinde delgado onunde bobo bu takim ezip geciyormu gecmiyormu o zaman gorelim ha bide dicekki denizli aldiginiz topu sisrmeden yerden oynayin defanstan cikin diye
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |