![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | sağlam gitmeden önce inönüde maç izleyen herkes maç bitipte stadtan çıkarken takım kazansada kaybetsede hoca takımı oynatamıyo diyodu. kmse oynanan futboldan memnun diildi . defansif oynamaktan yakınıyodu herkes. şimdi ertuğrul sağlamı arar mı olduk yani ???
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aynen arda aynen.sağlamdan bu konuda yakınıoduk
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamamen katiliyorum, altina imzami atiyorum hatta.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Ertuğrul Hocanın insanlığına futbolculuğuna hayranım ama bir teknik direktör olarak takımı yönetmek apayrı bir beceri ! Kimse çıkıpta takım iyi oynuyordu diyemez diye düşünüyorum çünkü herşey ortada istatistiklere bakarsanız 4 galibiyet 2 beraberlik başarısı gözükebilir, bu sizi yanıltmasın. Oynatılan taktiği, hoca ve Sinan Engin A.Ş. ile takıma kazandırılıyor denen ve yollarken üstüne para verilen kör gordon, taraftarı tarafından hava alanında meşaleler yakılarak gittiğine sevinilen saçma sapan transfer Seriç sadece iki tane bomba ! *Ertuğrul Hoca zamanında yuvadan kaçan İbrahim Kaş ! *Ertuğrul Hoca'nın haberim yok dediği, Konyaspora gönderildiğini cep telefonundan öğrenen kampın en iyi futbolcusu Fahri Tatan ! daha anlatılacak söylenecek çok şeyler var ... Arkdaşlar kısacası Yönetimle birbirlerinden haberi olmayan ve sırtından KAHPECE vurularak gönderilen bir insandan bahsediyoruz . İnsani yönü olarak iyi bir insan ERTUĞRUL SAĞLAM Futbol bilgisi yönünden ve insanları güveni bakımından yanlış bir yerdeydi zamanlama olarak . Bu yönetim varken söylüyorum söylemeye de devam edicem kimi getirirsen getir bir musübetlik var idarede , başarı kavramını yakalayamazsın ! BJK 'nin geleceğini karartan yıkan yakan bir yönetim, bakmayın yeni açılan gelir getirecek denilen yapıya daha fazlasını kazanacaktık ama diyoruz ya hep, bunlar yönetmekten ACİZLER !!! ilk kulübe geldikleri zaman ki borcumuz ile şimdiki borcumuz arasında dünyalar kadar fark var + birde geleceğini satan bir yönetim !!! Vesselam Ertugrul Hoca zaman olarak (bilgi birikimi) yalnış yerdeydi ! saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | O güne geri dönün bakalım, kaç kişi Metalist'in bu kadar iyi bir takım olduğunu biliyordu, düşünüyordu...İş işten geçmiş şimdi konuşmanın hiçbir anlamı yok...E.Sağlam'ın gitmesini istemezdim ama ağır mağlubiyetler yaşattı bize, çok güvendiği oyuncularının sayesinde tabii, demekki her şey yalanmış, oyuncular dedikleri kadar E.Sağlam'ı sevmiyormuş!..Ne olursa olsun, Metalist'ten 4 yiyip eğlenmemiz çok pis koydu bize, hocaya da tabii, bunun sonucunda da istifasını verdi gururlu bi şekilde, daha uzatmanın bir anlamı yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |