![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | denizliye oranla ertuğruldu bence bizim sorunumuz bu zaten ben sana sorsam şimdi türk hocalardan hangisine güvenip beşiktaşın başına getirirsin diye çok düşünürsün birini bulursun ve onada sabredemez yönetim neden yabancı olmadığı için gs nin aldığı hoca çok mu iyi gsnin puanı çok mu iyi tabiki değil ama yabancı olduğu için katlanıyorlar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | " Ertuğrul korkak futbol oynatıyormuş.. ![]() ![]() ![]() Yaw bırakın Allah'ınızı severseniz..Herşey ortada işte..Hala yok gitmesi doğruydu, yok Beşiktaş'ı çalıştıracak kapasitede değildi fln zırvalıklarına girmeyin..Saçmalarsınız.. Ertuğrul bu takımdayken hiç aman aman bir maçımız olmadı evet..Tek kale oynayıp, bol pozisyon bulduğumuz, bol gol attığımız maçlar pek izleyemedk..Ama hakkını da verelim elindeki dökük malzemeyle deplasmanda en çok kazanan takım yaptı bizi yaw..Diattaynan, Higuain gibi Gordon gibi sınıfsız elemanlarnan yukarılara oynadı hep..Tek kale oynatmasa da kazandırdı maçları..Son yılların en fazla puanını aldırdı..Rakiplerimiz de bu sezondan çok çok iyilerdi.. İçerdeki Avrupa maçlarında dev rakiplere futbol dersi vermedk mi? Porto, Liverpool, Marsilya gibi misal. ![]() Ama bazı arkadaşlar var ki, sadece bu forumu kastetmiyorum; olaya futbol hariç her yönden bakıyor..Cemaattenmiş, dinciymiş fln filan..Sanki adam idmanlarda futbol yerine dini görüşünü aşılıyor oyunculara..Ya da sanki her fırsatta siyasi kimliğini ön plana çıkaran açıklamalar yapyor..Birinin ağzından "Allah" lafı çıksa; siyasete, cemaate çeker oldu bazı üşütükler işi..Bunu da takımın zararına olsa bile gündeme getirerek güya bana demokratik, özgür ortam yaratıcaklar.. ![]() Ertuğrul Hoca en azından bu sezonu tamamlamalıydı..Yerine Mustafa Denizli gibi "konuşmaktan başka bi halt etmeyen" ilginç bir futbol mantelitesi olan eski kafalı bir T.D getiriceklerine en azından korkak futbol oynatan Sağlam Hoca sezon sonuna kadar kalmalıydı..Sezon sonu isim yapmış, kariyerli, vizyon sahibi bir yabancı T.D getirirlerdi olmadı..Ama yok.. ![]() ![]() ![]() Konu İbodaca tarafından (19-02-2009 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Sayin ertugrul saglam gitmemiste olsaydi tablo simdikinden daha iyi asla olmazdi.bu bircok besiktaslinin fikri.sayin saglam zaten besiktasin daha büyüklügünü bile kavrayamamisti,halbuki 6bucuk 7yil besiktasimizda oynadi ama besiktasin büyüklügünü hic görememis. kayserisporun basinda iken kayserispora transfer etmek icin izlemis oldugu higuen,cisse,diattayi besiktasa geldikten sonra israrla transfer etmek istedi ve nitekim bir dedigi iki edilmeyen sevgili hocamizin istedigi oldu.yukarida arkadasin biri güzel yazmis,juventusun ve italya milli takiminin stoperini veto edip israrla diattayi aldirtti,ingiliz milli takiminin santraforunu veto edip israrla 1,60lik higueni aldirtti.bakin arkadaslar kayserisporu vede kayserisporun oyun sistemini ve oyuncu kalitesini besiktasla ayni zanneden ve kayserispora sistemine uygub olduklari icin aldirmak isteyen sonrada o oyunculari besiktasa transfer ettiren hoca nasil olurda besiktasin büyük hocasi olabilir.elbette bu takim 8de yiyecek 5te yiyecek.ricahrdinyhoyu hicyere harcadi.uzun lafin kisasi,heryaptigini gectim gecen sezonun sonunda yani yenisezonun öncesinde acilen bir sag acik ve solbek araniyordu,seric daha alinmamisti.sayin saglamin verdigi raporda transfer etmelerini istedigi oyunculari görünce kanim kurudu.solbeke eski erciyesli simdi ise genclerbirliginde oynayan ergün teber,sag kanat icinde kayserispordan mehmet eren.bu isimlerde listede ilk siradaki isimlerdi.anlayacaginiz mustafa denizli basarisiz takimi hala oturtamadi ama 16ay besiktasta hocalik yaptigi halde ertugrul hocada bu takimi takim yapamadi,istikrari saglayamadi.ben sayin saglamin gittigine sevindim halada seviniyorum.iyiki gitmis.varsin mustafa denizli basarisiz olsun önemli degil enazindan mustafa denizliden birsey bekledik vede alamadik. Not.besiktasi cok sevdigini söyleyen sevgili ex hocamiz sayin saglam,hic dikkat ettinizmi ben besiktasliyim hic dedimi?hic duydunuzmu?eyer duyan veya gören varsa bana kaynagini bildirsin.ertugrul saglam kayserisporu calistirirkende besiktastaykende okadar soruldugu halde ´BEN BESiKTASLIYIM demedi,sadece besiktasi seviyorum dedi.ertugrul saglamin besiktasli olmadigini zaten iyibiliyorumda ben sizlerinde bunu bilmesi icin yazdim.hepinize saygilarimla | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | kardes iste sorunda burdaya.gitmeseydi tablo simdikinden daha iyi ve daha kötü olmazdi.ozaman neden bu tartismalari hala yapiyoruz? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | belkide suçluyu arıyoruz aramızda giden gitmişdir ama benim düşüncem denizliyle ertuğrulu asla kıyaslayamam abicim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu takımla inönüdeki maçtan sonra zaten demiştim deplasmanda 3 yeriz en az diye.buradaki forumda da metalistin çok iyi takım olduğunu söylediğimde,köy takımından 4 yediğimiz söylendi.en azından şu ana kadar metalisti yenen tek takımız. ertuğrul sağlamı bir maçta değil genel olarak eleştirmek lazım.oynanan futbol sıkıntı veriyor ama bir şekilde kazanıyorduk.gitmesi doğru ama sezon sonu gitmesini isterdim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |