![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben gittiği için çok üzgünüm.git demedim hiçbir zaman.yerine lucescu gelecekse gitsin dedim.mustafa denizlinin gelmesini isteyenler ve ertuğrulun gitmesini isteyenler kına yaksın şimdi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'ın başına doğru düzgün bir teknik direktör gelmedi diyorsunuz.herkes ertuğrul sağlamı suçluyor. Tigana geldi başarısız olduk.Tigana kötü bir teknik direktörmü?iyi bir kariyeri de vardı bence Del Bosque geldi başarısız olduk.Del Bosque kötü bir teknik direktörmüy? şu anki kariyerini herkes biliyor Bu 2 adam bile başarısız oldu. Bize gelmeden önce bu kadar saygı ve övgü ile bahsedilen teknik direktörler bizden sonra başarısız oluyorsa suçu onlarda aramam pek mantıklı olmaz. burada bir suçlu varsa yönetimdir.Geçen yılki hakem faciaları yaşanmasaydı Ertuğrul Sağlam'ın takımı şampiyon oluyordu.Şampiyon olduğunda da böyle eleştirecekmiydik. Ertuğrul sağlam şu an gönderilmemeliydi.en azından sezon sonu gönderilebilirdi.veya ilk yarı bittikten sonra. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Tigana'nın elindeki kadroyla başarısız olduğunu söylemek yanlış. Aksine Rıza hoca, Ertuğrul Sağlam, Del Bosque ve şimdilik Denizli'den de kat be kat başarılır. Del Bosque'ye zaten şans verilmediği için konuşmaya değmez, yönetimin acizliğidir. Ertuğrul Sağlam'a 1.5 sene sabredildi. Ha bugün ha yarın diye.. Burası Beşiktaş, 4-5 yıl programlı olarak işletebileceği bir kulüp değil. Hedefleri, kendisininkinden çok daha büyük.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ben zamanında bir çok arkadaşla bu t.direktör tartışmalarına girmiştim inanın taa del bosque den başlayarak bu t.d. değişikliğinin takımlarda başarı kazanmak için asla bir çözüm olamayacağını deli gibi savundum bu forumda ama artık ben aynı şeyleri defalarca konuşmak istemiyorum denizli de bi dahaki senenin yarısında gider gene aynı terane tamam t.d. başarısız olursa gönderilmesi son derece normal ama en azından 2 sene bir t.d.yle devam edilmesi taraftarıyım ben böle yarım yamalak işlerle gerçekten bi yere varamayacağız ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ertuğrul hoca yı hiç bir zaman aramadım, aramamda.. Ha Denizli Ertuğrul hocadan iyi mi derseniz; al birini vutr ötekine. İkisi de aynı.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ertuğrul Hocanın gönderilmesi hataydı.Ancak bu yönetimin zihniyetiylede çalışması mümkün değildi.Uzun vadede düşünen bir hocaydı.Ancak gitmesi ne kadar doğru ise denizlinin gelmesi o kadar yanlış oldu.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş takımı Metalisi küçümsemedii Tek atak 82 kusurlarda geldii ortasahayı geçemedik...toyyoyu solbeke aldııı takımı hertürlü kilitledi kazanmak uğruna hiçbirşey yapmadığı için gönderildii....ELMA İLE ARMUTU KARIŞTIRMA...ayrıca liverpool uda takip ediyorum onlarda çok iyii
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK Konu utkux tarafından (20-02-2009 Saat 09:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |