![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geldiği ilk günden bu yana,yüreğiyle oyanayan,mücadele eden,neyi varsa sahada %100ünü vermeye çalışan ender oyuncularımızdan..Helal olsun MERT Nobre.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Üzülmezle farkı ne ikiside çok koşuyor ve mücadele ediyor , biri eleştiriliyor diğeri takdir ediliyor.Doğru olanı az koşup diri kalmak ve pozisyonları değerlendirmek değilmi...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım ben beğeniyorum...Herkesin kriterleri farklı..Nobrenin ne kadar faydalı bi oyuncu olduğunu yüzlerce kez yazdım..Bir daha yazmayacağım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | vah vah..Bobo ne söylesin..adama herkes talip ama oynamiyor..hep ikinci yari oynatiyor sayin hocamiz..aynen devam Nobre 19 mac 7 Gol 3 assist 1406 dak Bobo 18 mac 5 Gol 3 assist 842 dak 600 dakika Nobre Bobodan daha cok oynadi... ama sonuc 2 Gol fazla ..aynen devam hocam
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kim ne derse desin bu takımın çift forveti nobre ve bobodur hoca tek oynattığı için tartışılıyor sanmayın bobo tek forvet oynayabilecek oda yalnz kalıcak bocalıcak belki nobreden bile az atacak bilemezsiniz nobre ile üzülmezin arasındaki fark nobre futbolu her yönüyle düşünerek oynayabiliyor yani futbol kafası denilen şeyden bahsediyorum bu nobrede var ama üzülmezde yok üzülmez kaç yaşında hala yok bunu göremicek kadar kör olamazsınız heralde
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen gol atmak için çıldırıyor olabilrisin ama atana kadar benide çıldırtıyorsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |