20-02-2009, 16:22
|
#11 |
Engel Değil Mesafeler
| Alıntı: ferres´isimli üyeden Alıntı
ertugrul hocayi begenmeyen arkadaslar ben 33 yasindayim v e besiktasin bukadar kisa sürede bukadar cok puan kaybetmesini hic görmedim ama sizler eski bir fenerliyi ve imza attigi gün takimi 3 forvetle oynatacagim diyerek her mac 7 defans futbolcusuyla oynatan bir adami desteklemeye devam edin dogru ya 26. haftada lider olacagiz daha cooooook beklersiniz....ben denizli geldigi günden beri yaziyorum biz bu sene 5 oluruz en iyi...eger denizli denilen adam kalacaksa seneye avrupayada gidemeyiz insallah cünkü sifir puan cekeriz her macta fark yeriz...ertugtul hoca bir mac yenildi gönderildi ama denizli her mac yeniliyor hala takimin basinda....nekadar meraklisiniz galatasarayin ve fenerbahcenin eskilerine ya....biz onlarin taklitcisi olduk ciktik sayin demirören sayesinde adamlarin bütün kovduklarini hemen biz kapiyoruz...hele simdi denizli kalirsa takimin basinda siz görün seneye kac tane ezik kactane gs futbolcu besiktasa gelecek | ertuğrul hocayı beğenmemek, mustafa denizliyi savunmak demek midir ?bence ertuğrul sağlam olsaydı durumumuz şimdikinden daha iyi olmazdı..al birini vur ötekine.. |
| |