![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konuyu açan arkadaş, her Metalist galibiyeti sonrası aynı konuyu açıp duruyosun..Yeter artık..Büyük Beşiktaş Camiası ,kişilere bağlı değildir..Her seferinde şekeri alınmış çocuk gibi Ertuğrul da Ertuğrul..Bırak artık eski defterleri açıp durma,olan oldu,atı alan üsküdarı geçti..kaç aydır aynı muhabbet sıkıldım yaa..saçmalıktan başka bişey değil bu tartıştığımız... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Ertuğrul Hocanın insanlığına futbolculuğuna hayranım ama bir teknik direktör olarak takımı yönetmek apayrı bir beceri ! Kimse çıkıpta takım iyi oynuyordu diyemez diye düşünüyorum çünkü herşey ortada istatistiklere bakarsanız 4 galibiyet 2 beraberlik başarısı gözükebilir, bu sizi yanıltmasın. Oynatılan taktiği, hoca ve Sinan Engin A.Ş. ile takıma kazandırılıyor denen ve yollarken üstüne para verilen kör gordon, taraftarı tarafından hava alanında meşaleler yakılarak gittiğine sevinilen saçma sapan transfer Seriç sadece iki tane bomba ! *Ertuğrul Hoca zamanında yuvadan kaçan İbrahim Kaş ! *Ertuğrul Hoca'nın haberim yok dediği, Konyaspora gönderildiğini cep telefonundan öğrenen kampın en iyi futbolcusu Fahri Tatan ! daha anlatılacak söylenecek çok şeyler var ... Arkdaşlar kısacası Yönetimle birbirlerinden haberi olmayan ve sırtından KAHPECE vurularak gönderilen bir insandan bahsediyoruz . İnsani yönü olarak iyi bir insan ERTUĞRUL SAĞLAM Futbol bilgisi yönünden ve insanları güveni bakımından yanlış bir yerdeydi zamanlama olarak . Bu yönetim varken söylüyorum söylemeye de devam edicem kimi getirirsen getir bir musübetlik var idarede , başarı kavramını yakalayamazsın ! BJK 'nin geleceğini karartan yıkan yakan bir yönetim, bakmayın yeni açılan gelir getirecek denilen yapıya daha fazlasını kazanacaktık ama diyoruz ya hep, bunlar yönetmekten ACİZLER !!! ilk kulübe geldikleri zaman ki borcumuz ile şimdiki borcumuz arasında dünyalar kadar fark var + birde geleceğini satan bir yönetim !!! Vesselam Ertugrul Hoca zaman olarak (bilgi birikimi) yalnış yerdeydi ! saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ertugrul hocayi begenmeyen arkadaslar ben 33 yasindayim v e besiktasin bukadar kisa sürede bukadar cok puan kaybetmesini hic görmedim ama sizler eski bir fenerliyi ve imza attigi gün takimi 3 forvetle oynatacagim diyerek her mac 7 defans futbolcusuyla oynatan bir adami desteklemeye devam edin dogru ya 26. haftada lider olacagiz daha cooooook beklersiniz....ben denizli geldigi günden beri yaziyorum biz bu sene 5 oluruz en iyi...eger denizli denilen adam kalacaksa seneye avrupayada gidemeyiz insallah cünkü sifir puan cekeriz her macta fark yeriz...ertugtul hoca bir mac yenildi gönderildi ama denizli her mac yeniliyor hala takimin basinda....nekadar meraklisiniz galatasarayin ve fenerbahcenin eskilerine ya....biz onlarin taklitcisi olduk ciktik sayin demirören sayesinde adamlarin bütün kovduklarini hemen biz kapiyoruz...hele simdi denizli kalirsa takimin basinda siz görün seneye kac tane ezik kactane gs futbolcu besiktasa gelecek | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bakın mustafa denizliyi kimse savunmuyo aklınıza nasıl esiyosa öyle değerlendirmeyin sağlam da sağlam diyosanız gidin bursayı tutun biz beşiktaşın menfaatinden başka bişe istemiyoruz sokun kafanıza | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | O güne geri dönün bakalım, kaç kişi Metalist'in bu kadar iyi bir takım olduğunu biliyordu, düşünüyordu...İş işten geçmiş şimdi konuşmanın hiçbir anlamı yok...E.Sağlam'ın gitmesini istemezdim ama ağır mağlubiyetler yaşattı bize, çok güvendiği oyuncularının sayesinde tabii, demekki her şey yalanmış, oyuncular dedikleri kadar E.Sağlam'ı sevmiyormuş!..Ne olursa olsun, Metalist'ten 4 yiyip eğlenmemiz çok pis koydu bize, hocaya da tabii, bunun sonucunda da istifasını verdi gururlu bi şekilde, daha uzatmanın bir anlamı yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | |||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |