![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Önceliklen Nobre'ylen başlamak istiyorum, AntiNobreciler, lüften şu maçı tekrar tekrar izleyin ve Nobre'nin nasıl bir oyuncu olduğunu görün, gerçekten işe yaramıyorsa istediğiniz kadar eleştirin, kazma deyin, ama elinizi vicdanınza koyarak izleyin şu maçı da Nobre'nin takıma ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha görün...Sadece sonuca göre yorum yapmıyorum yalnız, Nobre'nin gol atmadığı zamanlarda da onu savunmuş birisiyim.. ..Nobre'ylen başladım, çünkü kilidi Nobre açtı, geçen hafta yerden yere vurduğumuz Tello ve onun duran topları, bu hafta işe yaradı, yine ön direğe kesti ama öylesine değil, organizeydi, Nobre ön direğe koştu ve golü yaptı, işte böyle olmalı kornerler, duran toplar...O gol olmasa çok zorlanırdık, puan kaybedebilirdik, istekliydik ama Antep iyiydi, Allahtan gol erken geldi ve maçı kopardık, sonrası zaten geldi, önce Tello süper bi gol attı, snra da Nobre yine noktayı koydu...Almamı gereken bir maçtı ve aldık, 4 maçlık seri yakalamalıyız mutlaka, yakalayacağımıza da inanıyorum...Maçta beğendiklerim, 90 dakika boyunca Ernst ve Nobre'ydi...İkinci yarıda Tello ve Serdar'da iyiydi, ama Serdar biraz daha iyi olsa kontradan 2 gol daha bulabilirdik...Maçı kazandık ama Denizli'nin bazı hatalar yaptığını düşünüyorum, G.Zan'ın oynayıp Zapo'nun oynamaması gibi, Cisse'nin oynaması gibi bide...İlk yarıda Cisse'nin ismini hiç duymadım ben, ikinci yarıda biraz oynamaya başladı işte, Ernst varken onu ilk 18' bile almam...Denizli bunları ileride görür umarım, yoksa Cisse de G.Zan'da ileride başımıza çok bela açar... | ||
| | |
| | #2 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi takımı övmemişimki zaten.. ..Gole kadar tık yoktu, Nobre kilidi açmasa puan kaybederdik büyük ihtimal...Ama ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık, bunun üstünde durmak daha önemli şimdi...Ama yine de bu kadronun üzerinde durulmamasından yanayım, tamam çift forvete döndük ama yine de yeterli değil, Ernst-Cisse olmaz, kanattan Serdar da gitmiyor zaten, Bobo-Nobre ikilisi nasıl topla buluşacak o zaman, bu maçtada bunlar yaşandı...Denizli takımla yine oynamalı bence, yoksa haftaya da aynı sorunları yaşayabiliriz... | ||
| | |
| | #4 | |||
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #6 | |||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
..Bu maçlarda fire vermeyelimki Sivas deplasmanı, Ankara deplasmanı gibi zor deplasmanlarda puan kaybetme lüksümüz olabilsin...Belediye büyük takımlara karşı daha iyi motive oluyor daha iyi oynuyor ama artık bunlar sökmemeli, Es Es'in Belediye'ye 6 attığı maçı izlesin Denizli, oyunculara da izlettirsin, şevke gelir bizimkiler.. .. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |