![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu maçta da harikaydı.. Cisse olacak insan biraz bu adamı izlesinde belki bişiler öğrenir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SÜper.....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Haydi Ernst adam et su Serdar Ozkani ![]() Tek umuduz sensin, hoca kesmiyor cunku ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hakkaten adam herseyiyle futbolcu devre arasinda yapilabilecek en iyi transferi yaptik harbiden
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hagi - Suat Sergen - Guinti Alex - Aurelio veeee..........dikkaaatttt...... Delgado - Fabian Ernst Bu ikiliye dikkat edin kartallar !!! Omurga hazir artik. ----- Zapo - Sivok ----- --------- ERNST -------- -------- Delgado ------- ----- Bobo - Nobre ----- Yanlarina kanat oyuncularini varin siz koyun ve koltuklariniza yaslanip bu takimi keyifle seyredin ![]() Sanmayin ki Holosko'yu, Tello'yu, Ekrem'i, Zengin'i...vs unuttugumu ![]() Omurga saglam ise ileridekiler is yapar.
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
cok güzel bir tespit ![]() bencede ernst ve delgado mac icinde beraber oynarlar ise cok iyi is yapacaklar, ve cok iyi de anlasacaklarini düsünüyorum! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir oyuncu bir takımın cehresini,kalitesini,kazanma azmini,mücadelesini ancak bu kadar arttırabilir..Ernst transferini düşünen ve gerçekleştirenlere selam olsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ernst'in kalitesi tartışılmaz zaten ama takım uyumu soru işareti olabilirdi, görüyorum ki öyle bir sorunumuz da yok 40 yıllık BEŞİKTAŞLI gibi takır takır top oynuyor adam helal olsun, antep maçında boboya attığı uzun gol pası muhteşemdi ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |