![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu cocuk resmen yeteneklerine ihanet ediyor birisinin buna sunu ogretmesi lazim basit oyunun ne oldugunu ogretmesi lazim herseyin guzelini yapmaya calisiyor kendinide rezil ediyor takimida gollerden ediyor bugun oyundan cikmadan onceki pozisyonunda masayi kiriyordum az daha ernste cikarsa bombos gidiyordu o neyapti guzelini adami calimlayayim oyle veriyim dedi gucude yetmedi temposuda bide ondan once nobreye kaldirdigi bi top var okadar ugrasacagina ilk anda aciktaki boboya verse fark bugun en az 5 6 olmus olurdu cok seviyorum bu cocugu ama uyuz olmayada basladim yavas yavas alt yapimizdan yetismis yetenegi olan bir gencin cabucak kaybolup gitmesini istemiyorum basit oynayacak ya ayagindan topu cikartmasi gerektigi zaman cikartsa degerini 5 e katlayacak
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet yaa katılıyorum ama takıma çok zarar vermeye başladı erkan kenarda oturuyor serdar oynuyor ve şansta verilmiyor anlamıyorum açıkçası serdarın kendini toplaması için formayı tekrar haketmesi için kenara çekilmesi gerekiyor bence
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | istanbul gecelerine fazla kaptırdı kendini, geceleri burak yılmaz ile takılıyorlar galiba çünkü bu gidişat O'nunkiyle çok benzer ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o bölgede artık Ekrem Dağ oynamalı.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa Denizli onu oynattikca biz onu daha cok nefret etmeye basliyoruz.. Zaten Ekrem ve Holosko dondunde bu formayi birdaha goremez Serdar.. Erkan Zengin oynasa cok daha faydali olur aslinda.. Resmen Yusuf ile Serdar oynadimi eksik oynuyoruz..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İBB maçında 3 forvet oynanmalı. Hakan İ.Toraman - Sivok - Gökhan - İ.Üzülmez Cisse Ernst - - - Tello Holosko - - - - - - - Bobo Nobre Rüştü cezalı kalede Hakan. S.Özkan'ın yerine Holosko veya Ekrem, Cisse'nin yerine de Zapo oynasın Sivok ön liberoya geçsin. Ama malasef Denizli Cisse'yi kesmez yine ilk 11 başlatır. 2-0 veya 3-0 alırız yine. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |