![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşkımız isimlere değil renklere diyoruz... tamam eleştiririz ama yuhlamadan küfür etmeden. nasıl zeki arkadaşlarımız var çok yaratıcı tezahuratlar yapabilen ... gerekirse dökülürüz sokaklara bağırırız avazımız çıktığı kadar... ama bunu yine beşiktaş aşkı için yaparız yani o kadar kötü durumdayken bile aşkımızdan bağırırız... benim dediğimi yanlış anladınız yada ben kendimi yanlış ifade ettim ben isimleri desteklemekten bahsetmiyorum. beşiktaş aşkımızın hiç bitmeyeceğinden ne olursa olsun artarak devam edeceğinden bahsediyorum. tüm beşiktaşlı renktaşlarımında aynı fikirde olduğuna adım gibi eminim. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hasret bitti ve deplasmanda kazandık nihayet ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | toraman ne top tasıdı be 3 kisiyi gecti helal olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |