![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | geremi transferi gündemdeyken denizli, ernst'i istiyorum dediğinde bazıları ne yapmaya çalışıyor bu denizli demişlerdi, ben de ernst'in futbolunu çok iyi bildiğimden denizli'yi savunmuştum, alman disiplinini alan ir oyuncunun siyahi disiplinsiz adamlara göre çok daha faydalı olabileceğini iddia etmiştim, haklı çıkmaya başladığımı bilmek güzel... ernst-cisse uyumuna gelirsek; cisse'yi aşırı derecede eleştirenlerin tarafındayım, kimse uyumdan bahsetmesin, adam kimseyi sallamıyor, işte bugün de bu maç var şu ortalarda kafama göre takılayım havasında tamamen, kendisini zorlamaya tenezzül etmiyor, sahada canını dişine takarak mücadele etmek adama lüks geliyor, vurdumduymaz oynuyor, çünkü sezon sonu gideceğini biliyor, çünkü oyuncuların üzerinde yönetimsel baskı denen şey yok, çünkü adam parasını takır takır alacağının farkında, aziz yıldırm'ı bu yüzden beğeniyorum...neyse bence ernst'in yanındaki kişi sivok da olmamalı, o savunma adamı, geride çok daha başarılı, oraya appiah'In güçlü zamanlarındaki halini düşünün böyle bir adam lazım, bu durumda 10 numarasız da oynayabilirsin, delgado ve yanında bir forvetle de oynarsın, hiç fark etmez, ayrıca her mesajımda yazmaya başladım ama şu yusuf'u gönderin bize, salı geceleri halı saha maçlarımız var, teknik bir adama ihtiyacımız var, tam yusufluk, bizim aramızda göze batmaz, profesyonel bir maçta bayağı bi batıyo da... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdar özkanın yapmadıını ibrahm toraman yaptıı antep macında 3. golu bulduk
__________________ **************************************** * xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx * **************************************** ![]() Konu kmnd_1903 tarafından (21-02-2009 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alman ve italyan disiplininde yetismis olan futbolculara bakin acaba hangisi türkiyede pek verim verememis ki de kalkip ernst icin siradan deniliyor..Adam o kadar siradanki almanyanin sampiyonluga oynadigi takimdan gelmis 24 kez hele alman milli takimi formasini giymis sanirim daha kötüsü yoktur bu adam dan degilmi..Birakin allah askina cisseyi adam yerine koyan örümcek beyinlilere bir baksınlarda 2 türlü oyun nasıl oynanıyormus görsün..Heleki sıradan diyen sinan engin denilen onunda beşiktaştaki futbolunu çok ii hatırlıyorumki yedek kulübesinden çıkamazdı ve kendisini kaldıracak gücü olmayan birisiydi onun söylediğine karşılık bence alınabilecek en iyi transferlerden birisi yapılmıştır ve bununda kanıtı zaten sahada gösteriliyor.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Baslik gitmemis kardes yaa ![]() Ikiyuzlu felan demisin ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ernst güzel serdar kötü
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla yorumlara baktım begenenler cogunlukta ama ben o kadar begenemedım acıkcası... özellikle pas hatasını çok yapıyor bir de schalke de daha hırslıydı burada o hırsı goremedım en azından 2 maçta... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |