![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın kiralık olarak Duisburg'da forma giyen futbolcusu Gordon Schildenfeld, yönetime haber göndererek sözleşmesi bitene kadar siyah - beyazlı takımda kalmak istediğini söylediği öğrenildi. Geçen sezonu Almanya'da olmak üzere 1.5 senesini Beşiktaş'ın futbolcusu olarak geçiren Sırp oyuncunun iki sene daha Kartal'da kalmak istediği bildirildi. Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen fakat beklenenden uzak bir performans sergileyen Schildenfeld'in, siyah - beyazlı kulüpten aldığı yıllık ücreti Avrupa'da hiçbir kulüpten alamayacağını yönetime söylediği vurgulandı. Yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncuya alacaklarına karşılık bonservisini teklif ettiği fakat Sırp oyuncunun bunu kabul etmediği bildirildi. İki sene daha mukavelesi bulunan Schildenfeld takımdan gönderilmesi durumunda ise bu iki sezonun ücretini yönetimden istediği aksi halde Beşiktaş'tan hiçbir yere gitmeyeceğini söylediği öğrenildi. İki senelik ücretinin yaklaşık 2.5 milyon euro olduğu öğrenilen Sırp oyuncunun çevresine, "Bu para benim hakkım. Hayatım boyunca bir daha böyle bir para kazanmam garanti değil. Bu nedenle bonservisimin verilmesini istemiyorum" dediği ifade edildi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi sen eksiktin zaten...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ahhhhhhhh baskan ahhhhhhhhhhhh !!!!!!!
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | al başına belayı şimdi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Manisa bizim gibi enayimi transferi sinana bıraksın...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | sinan engin le alakası yok ertuğrul sağlam denen vizyonsuz küçük takımların büyük hocası olabilen adamın kazıkları bize . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunu alan sinan engindir ki bunuda kendisi söylemiştir forumda bir konu vardı yakın zamanlarda açılmıştı.sinan engin Beşiktaş'a aldığı futbolcuları beğeniyormuş yok alacakmış bilmem neymiş ne olduysa onun başının altından çıktı ama maalesef fatura yine Ertuğrul hocama kesildi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sinan engin senin ertuğrul hocan laf yemesin diye kendini öne attı ben yaptım ben ettim dedi ama işin gerçeği bütün o transferlerin sorumlusu ertuğrul sağlam dır çağlacım bunu kulübün içinde ki herkez biliyor . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |