![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Millet ttilde ya bi durun alınır.. Ama ondan ziyade adam gibi bir yıldız alıp taraftarı bir şekilde stada çekmek gerekli.. Ama sanmıyorum ben bu yönetimin bir yıldız alabileceğini.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | transferler bitsin kombinelerde biter | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ßu kdr oLmaz daHa duRun ßi ße.. $ampioN oLduK Tr kuPası aLdk $amPionLar LiqiNe qiDices komßine aZ satıLcaK ßöLe ßi iHtimaL yooK..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | türk milleti her zaman işini son ana kadar bırakmayı sever bu sebeple son gün bol bol sıra bekleriz ve tarihi uzatmak için yoğun talep olur yok maşımızı alamadık yok şu oldu bu oldu diye merak etmiyorum çünkü son gün satışlar tavan yapacaktır bu hep böyle olmuştur her yerde
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | y medya yalan soyluyor ya da bjk tv medya ılgı yok dedı bjk tv ılgı yogun dedıı ![]() ![]() ![]() ![]() yonetım bıraz taraftarı dusunmelıı taksıt sayısını bıraz daha yukseltmelı ve en onemlısı ogrencıye ındırım yapması gerekırr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | daha erken ulan sabah bi haberinin icindede besiktasin adi hayirli gecsin be serefsizler bu arada yildiz yildiz diye bagiran arkadaslarda hadi bakalim kombine almaya
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |