![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
inş. yanılırsın abi.ama ben izleyip görmediğim için yorum yapamam.eğer öyle diyorsan hak veriyorum sana | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaşın geleceği genclerdir . . . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Beşiktaş pilot takım alıp (Hacettepe modeli gibi ama İstanbul dışında), gençleri ve potansiyeli olan oyuncuları o takımlarda toplayıp başına kendi bünyesinde yetişen teknik heyet ve idarecileri görevlendirerek bu gençleri değerlendirebilir. Ayrıca gelecek vaad eden 2 tane yabancı oyuncu da o kulüpte değerlendirilebilir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Türkiye liglerinde bir çok takıma peş keş çekilen bir çok Beşiktaş Paf takımı kökenli oyuncu var. Şu anda G.saray da oynayan Yaser Yıldız'ı o forma altında görünce canım sıkılıyor açıkçası. Gençleri peşkeş çekmek yerine kazandırmaya çalışmaka gerek. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben sunu demek ıstemıstım batu ve emre ozkan oyle boyle kıraya verıldı bazı maclarda 18 kısılık kadroyu tamamlamadık bazı maclarda gecen haftada sanırım oyleydı yedek kulubesınde ıkı tane kalecı vardı bunların yerıne paf takımdan necıp vs. yedekte dursa bıle oranın havasını solusa bıle bır asamadır
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geleceğimiz gençlerdir.. Ama Burak-Serdar Özkan gibi değil.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |