![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
|    RWTH'li Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Delgado yetişiyor      Sakatlığı nedeniyle G.Antep maçı kadrosuna alınmayan Delgado, İstanbul Büyükşehir Belediye maçına yetişecek. ![]() Beşiktaımızdta adalesindeki sakatlığı nedeniyle G.Antep maçı kadrosuna alınmayan Delgado, İstanbul Büyükşehir Belediye maçına yetişecek. Bugün takımla idmana çıkması beklenen Arjantinli futbolcu, Cuma gününe kadar hazır hale gelecek. Beşiktaş'ta sakatlığı süren Holosko ve Ekrem Dağ'ın da Büyükşehir maçına kadar tamamen düzelecekleri bildirildi. Bu arada Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Zafer Öğer sarı kart cezalısı durumuna düşen Rüştü'nün yerine forma giyecek Hakan Arıkan için, "Kupa maçlarında Hakan'ı oynatarak onu fiziksel ve zihinsel olarak hazır tuttuk. Rüştü'nün yokluğunda en iyi şekilde kaleyi koruyacaktır. Beşiktaş kalesinde sorun yok. Hepimiz ona güveniyoruz ve o da bunun farkında" dedi. Kaynak: Sabah  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
|    ÇUKUROVA KARTALI  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 63    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     iyi bakalım.bu hafta fazla yokluğunu hissetmedik ama lazım olacaktır elbet.       |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
|    1903-1984-2008  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Umarım yetişirsin kaptan..       ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]() ![]()  |     bu adamın takıma dönmesine niye bukadar seviniyosunuz anlamadım şimdi 2 maç oynar sezon sonuna kadar gezinir artık takıma çok fazla katkısı olduğunu düşünmüyorum.    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     dediğine sonuna kadar katılıyorum...    
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    Adanalı Melike  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ii bakalım hayrlısı    
				__________________      |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |