![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | nobre'nin milli takıma alınması fikrine % 100000 katılıyorum. mehmet yıldızı alıyo adamın milli takım performansı ortada.milli maçlarda topla buluştuğu bile yok mehmet yıldızın . mevlütü alıyo adamda son vuruş sıfırın altında ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | terim almaz hala gider halil altıntop mevlüt gibi oyuncuları alır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre Semih çift forvet oynamalı.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre 'nin yani sira , i.toraman'ida görmek istiyoruz.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nobre aLıNMAMALI,milli takım için formda forvet oyuncuları zaten var üstelik terim nobreyi milli takıma alır da nobre ispanyaya 1 yada 2 gol atarsa(ispanyaya gol atabileceğimizi sanmıyorum) nobrenin fiyatı 2,5 milyon euro olur figer de bizden çatır çatır imza parasını alır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aurelio oynuyorsa,Nobrede oynar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imzamı aTıorum..aynısını yazmaı düsünüodum..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence alinmamali aurelionun alinmasi iyi oldu cünkü ön liberoda adam gibi oyuncumuz yok kazimin annesi ise zaten türk ona yabanci gözle bakmiyorum forvette iyi oyuncularimiz var bence nobreye hic gerek yok..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |