![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Werder Bremen´in talip olduğu Arjantinli futbolcu, “Beşiktaş´tan ayrılmak istemezdim. Ancak kulübümün görüşüne saygı duyuyorum” diye konuştu ![]() Beşiktaş'ta bir türlü bekleneni veremeyen Matias Delgado'ya, Werder Bremen talip olmuş ve menacerler aracılığıyla Siyah-Beyazlılar'a bir teklifte bulunmuştu. Diego'nun yerine Arjantinli'yi düşünen Alman ekibinin önerisine, Delgado da olumlu baktığını açıkladı. Beşiktaşlı yöneticilerle telefonda bir görüşme yapan Tangocu, "Babama da durumu bildirdim. Aynı zamanda menacerliğimi yaptığı için, o da takım arayışında... Beşiktaş'tan ayrılmayı hiç istemezdim. İstanbul'da mutluyum ve kalmak isterim. Ancak kulübümün görüşüne de saygı duyuyorum. Siz anlaştığınız takdirde sorun çıkarmam ve Werder Bremen'e imzayı atarım" diye konuştu. Kesenin ağzını açtılar Bremen'in, Delgado'nun bonservisi için Beşiktaş'a 5 milyon Euro teklif etmeye hazırlandığı ve Kartal'ın da bu öneriyi kabul edeceği bildirildi. Tigana döneminde Kartal'a gelen, ancak Ertuğrul Sağlam ve Mustafa Denizli'yle de beklentileri karşılayamayan Delgado, Beşiktaş'tan yıllık 2.1 milyon Euro alıyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | 5 milyon euro teklif ediyorlarsa hemen satsınlar hatta bir yıl da zapoyu kiralık verelim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 milyona verilebilir.Ancak haber kolpa bence Kaynak?? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kaynak:bjkhaber.net | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | werdiğin emekler için teşekkürler delgado
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gönderilme zamanı onun için hayırlısı olsun inşallah nede olsa emeği az yada çok var bu takımda TEŞEKKÜRLER DELGADO ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |