![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | şuan takımın başında mustafa denizli var ve ona destek olmamız gerek her ne kadr beğenmesekte. takım 2 kupaya kenetlenmişken ertuğrul sağlam polemiğine girmeye gerek yok . zaten bence ertuğrul hocanın eleştirilmesi gereken tek tarafı cesaretsiz oluşu ve kaybetmekten korkması... bence bu konu üzerinde durucamıza mustafa denizliyi gözümüz kapalı destekleyelim. taraftarın desteğine ihtiyaçları var. şuan ertuğrul sağlamı konuşcak durumda diiliz die düşünüyorum
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bırakın artık saçma konuları..Temcit pilavı gibi aynı şeyler konuşup duruyoruz yeter..Olan oldu..Yöneticilerden istirhamım şu konunun bir an evvel kapatılması.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | tmm sen şuan teknk direktörü yada fotbolcuları diil sadece beşiktaş ismini destekliosun belki haklısında ama kendini mustafa denizlinin yerine koy bide :s taraftar tarafndan dışlanmışsın ve seni kabul etmeleri zor olcak. böle bi ortamda nası motive olupta takımıda motive edebilrsin :s bu bence ağır bi yük . bu yükü denizlinin omuzlarına yükleyip ondan bunu taşımasını bekliosun şuanda sen :s yani bile bile hocanın önüne şampionluk yolunda engel koyuyo şuan denizliyi istemeyenler.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyide Denizli madem taraftarın onu dışladığını biliyorsa o zaman dahada azimle takımı daha da iyi oynatması lazım ki gönlümüzü kazansın değil mi?Ama o gitti ne yaptı febe maçında takımı en kötü şekilde sırf yenilmek için sahaya çıkarttı,her maçta tek forvet çıktı ki tek forvetle iyi oynamadığımızı bile bile.Şimdi de sevgi,destek mi bekliyor?Daha çok bekler o zaman... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 1. Ertugrul Saglam teknik direktör olarak Besiktas icin yeterli degildi. 2. Ertugrul Saglami ne kadar cok sevsemde...8:0 lik Liverpool macindan sonra ayrilmasi gerekirdi. Besiktas tarihi fark yemis...sen istersen 15 puan fark ile ligte lider ol. Biz Besiktaslilari utandirmaya hakkin yok, rakip Liverpool olsa bile. Üstüne Kharkivde ezici bir maglubiyet gelince....onun "kovulmasi" mecburiydi diye düsünüyorum. Dönüp bugüne bakinca....gecen hafta 3 rakibimizin hic beklenmeyen sonuclar almasi beni Sampiyonluk yolunda umutlandirdi. Bugünkü Belediye macini ve haftaya Haccettepeyi yendigimiz an, puan fark yok olma asamasina gelecek ve belki ardimizdaki takimlara bir kac puan daha acacagiz. Belki bu iki mactan sonra sanssizligimizi kirip büyük maclardan alacagimiz puanlarla bence sampiyonlugun en büyük adayiyiz. Mustafa Denizliyi sevmek gerekmez, teknik direktörümüz olarak destek verip saygi duymamiz yeterli bence. Sampiyonluk hasretimizi belki Mustafa hHocayla gideriz, bence iyi yoldayiz.
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Günü kurtarmak iyi yolda demek oluyorsa evet iyi yoldayız ama yarınını düsünmeyen bir durum söz konusu takımda . Ertugrul Saglam zamanında yaş ortalaması 23-24 iken şimdi daha üst seviyeye cekildi . Günlük adam harcamak kolaydır ama kazanmak zordur . Ertugrul hocayı kovmak kimsenin haddine degildi . Karsılastırın su anki Sayın mustafa denizli ile ertugrul saglamın yaptıklarını . Bir derbi bile alamayan mustafa denizli anadolu klublerini yenerek sampiyon olacagını hiç sanmıyorum olsada benim içime sinmez bu sampiyonluk ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Günü kurtarmak iyi yolda demek oluyorsa evet iyi yoldayız ama yarınını düsünmeyen bir durum söz konusu takımda . Ertugrul Saglam zamanında yaş ortalaması 23-24 iken şimdi daha üst seviyeye cekildi . Günlük adam harcamak kolaydır ama kazanmak zordur . Ertugrul hocayı kovmak kimsenin haddine degildi . Karsılastırın su anki Sayın mustafa denizli ile ertugrul saglamın yaptıklarını . Bir derbi bile alamayan mustafa denizli anadolu klublerini yenerek sampiyon olacagını hiç sanmıyorum olsada benim içime sinmez bu sampiyonluk ... __________________ Bu sene Sampiyon olmak günü kurtarma amacli olcaksa, bence günü kurtarmaya calismaya devam! Benim görüsüme göre artik Sampiyonluk nasil olursa olsan gelemli. Takimin yas ortalamasi 30 veya üste olsa bile. Sadece sampiyonlugu bilen, ögrenen kislerle büyüyebiliriz. Sampiyon olmaya olmaya, "futbolcu kazanan, kazana" 6 senedir kaide alinacak basarimiz yok. Genc bir yas ortalamasi ile bizim Türkiye ligende Sampiyon olmak imkansiz sayilir.
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |