![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hakan Ekrem - İ.Toraman - Gökhan - İ.Üzülmez Ernst - Sivok Delgado Tello - - - - - - - Bobo Nobre bugün bu dizilişle oynadık. bence saçmalık. oyunu kanatlara yayabilsek ve Tello tüm maç solda oynasa maçları çok daha rahat alırız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Böyle oynamadıkki biz...Bobo-Nobre ikilisi ileride oynadı işte...Ekrem de ileriye dönük oynadı, Sivok G.Zan'ın yanındaydı, böyle bir dizilişle oynamadık yanii...Kafamdaki kadro da buydu ama dizlişte bi sorun vardı, ben Delgado'yu serbest adam olarak düşündüm ama Denizli Tello'yu serbest adam olarak oynatmış, koskoca sol kanadımızda bi Üzülmez vardı yanii, ilginçti bu cidden...Tello bu yükü kaldırabilecek bir adam değil, Delgado daha çok ileriye dönük oynasaydı Tello da solda oynayabilseydi çok daha etkili olabilirdik bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Olur mu yaa, Rıdvan'a ne bakıyorsun sen, istediği yere çekiyor adamı...Bobo orda oynar mı hiç, ileride oynadı işte, Nobre-Bobo ikilisi ileri uçtaydı...Delgado Ernst'e yakın oynamaya çalıştı, Tello'nun nerde oynadığını anlayamadım, joker gibiydi işte bi orda bi burda, Ekrem sağ açıktaydı, ileri geri yapıyordu bazen...Maç içinde değişiyordu zaten sistem, Sivok G.Zan'la tandemi oluşturdu ama ikinci yarıda Ernst'e biraz daha yardım etmeye çalıştı, Toraman sağ bekte oynadı ama Sivok ortaya gelince o geçti Zan'ın yanına bir şeyler oldu işte...Kadro doğru ama diziliş yanlıştı kesinlikle, çorba olmuştu sistem... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sen uyuyosun. bjk kaç maçtır ileri 3'lüde sağda tello ortada nobre solda bobo ile oynuyor. bobo solda yapamadığı için daha çok içe kaçıyor. sivok resmen ortasahada oynadı ya. nasıl zanla tandemi oluşturuyodu? sen harbiden izledin mi 90 dk maçı? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |