![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Öncelikle taraftarın rezilliğinden bashetmeden geçemiyecem..Kasığından sakatlanp yerde kıvranan adama, kafasına tekme yiyip yerde kıvranan adama akılları sıra insanlık, erkeklik öğreticekler..Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyen Abdullah Avcı'ya baştan sona laf söylediler bir de..Üstüne üstlük maçın bence en iyisi Hakan Arıkan'a laf söyleyenler, konsantresini dağıtanlar bile vardı..Beşiktaş tribününü tanıyamıyorum artık..Cidden çok değiştiler bu sezon.. Gelelim futbola.. Neresine geliceksek tabi.. ![]() Her açıdan rezil bir futbol oynadık..Rakip kötü değildi ama bu bizim bukadar rezil bir maç çıkarmamızı açıklayamaz.. Stoper kim, Sol açık kim, Sağ bek kim..? Gibi soruların cevabını herkes birbirine sordu..Ben hayatmda bukadar saçma bir diziliş, bu denli saçma bir taktiksel oluşum görmedm yani..Rezilliğin daniskası..Artık biri şu Mustafa Denizli özürlüsünü durdursun..Dayanamayıp bozucam ağzımı..Alsın biri şu gerizekalı herifi başımızdan yaw..Resmen zarar vermek istiyor adam takıma..Aç da TS maçının kasetini izle be kardeşm, Antep maçının 2.yarısını izle..Bu kadar mı salaksın yani? Skor herkesi aldatıcaktır yine.. ![]() Kazanmak mutluluk verici elbette..Artık bu maçtan da kayıpla ayrılamazdık yani..Gerçi öyle bişey olsa yine çıkıp takım iyiydi, bi puan kaybına takımı satıyosunuz, birlik olalım vs vs. tarzında saçmalıklar da dönceketi yani.. ![]() Konu İbodaca tarafından (27-02-2009 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |