![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | çok stresliydi ama olsun belediye bize hep ters geliyor önemli olan kazanmaktı
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #25 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Evet, direkt kırmızıydı o, ama hakem foulü zor verdi...Bizim attığımız 2. gol de ofsayttı...Tek bunlarda değil, oyunu çok durdurdu hakem, müsade etmedi futbolun oynanmasına, abuk sabuk fouller çaldı onların lehine...İyi bir maç yönettiğini düşünmüyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | allahtan 3 puani aldik yoksa ben suan komada yatiyor oluyordum galiba, sinirden karnima agrilar girdi ya bi an gidiyorum sandim ![]() ![]()
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Öncelikle taraftarın rezilliğinden bashetmeden geçemiyecem..Kasığından sakatlanp yerde kıvranan adama, kafasına tekme yiyip yerde kıvranan adama akılları sıra insanlık, erkeklik öğreticekler..Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyen Abdullah Avcı'ya baştan sona laf söylediler bir de..Üstüne üstlük maçın bence en iyisi Hakan Arıkan'a laf söyleyenler, konsantresini dağıtanlar bile vardı..Beşiktaş tribününü tanıyamıyorum artık..Cidden çok değiştiler bu sezon.. Gelelim futbola.. Neresine geliceksek tabi.. ![]() Her açıdan rezil bir futbol oynadık..Rakip kötü değildi ama bu bizim bukadar rezil bir maç çıkarmamızı açıklayamaz.. Stoper kim, Sol açık kim, Sağ bek kim..? Gibi soruların cevabını herkes birbirine sordu..Ben hayatmda bukadar saçma bir diziliş, bu denli saçma bir taktiksel oluşum görmedm yani..Rezilliğin daniskası..Artık biri şu Mustafa Denizli özürlüsünü durdursun..Dayanamayıp bozucam ağzımı..Alsın biri şu gerizekalı herifi başımızdan yaw..Resmen zarar vermek istiyor adam takıma..Aç da TS maçının kasetini izle be kardeşm, Antep maçının 2.yarısını izle..Bu kadar mı salaksın yani? Skor herkesi aldatıcaktır yine.. ![]() Kazanmak mutluluk verici elbette..Artık bu maçtan da kayıpla ayrılamazdık yani..Gerçi öyle bişey olsa yine çıkıp takım iyiydi, bi puan kaybına takımı satıyosunuz, birlik olalım vs vs. tarzında saçmalıklar da dönceketi yani.. ![]() Konu İbodaca tarafından (27-02-2009 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Böyle oynamadıkki biz...Bobo-Nobre ikilisi ileride oynadı işte...Ekrem de ileriye dönük oynadı, Sivok G.Zan'ın yanındaydı, böyle bir dizilişle oynamadık yanii...Kafamdaki kadro da buydu ama dizlişte bi sorun vardı, ben Delgado'yu serbest adam olarak düşündüm ama Denizli Tello'yu serbest adam olarak oynatmış, koskoca sol kanadımızda bi Üzülmez vardı yanii, ilginçti bu cidden...Tello bu yükü kaldırabilecek bir adam değil, Delgado daha çok ileriye dönük oynasaydı Tello da solda oynayabilseydi çok daha etkili olabilirdik bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |