![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir maçımız diğerine tutmuyor.Anlaşıldıki Ernst'in yanında mutlaka oyunu iki yönlü oynayabilen Uğur-Cisse'den birinin oynaması şart... Ernst ilk yarıda mükemmeldi ama sonrada yavaşladı...Bobo vasattı...Sivok harikaydı,Hakan ile birlikte... Nobre'nin ofsayt diye verilmediği gol,ofsayt değildi.Gökhan Zan'ın attığı gol ise açık ofsayttı. Halis Özkahya maçı dengede tutamadı... ilk 11 : Hakan(Rüştü) - Toraman - Sivok - Zan - Ekrem(ibo) - Ernst- Cisse - Holosko - Tello - Bobo ve Nobre olmalıdır...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
delgado da eski tas eski hamam!
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kimse oynanan futbola mazeret bulmasın..İbb nin Beşiktaş'a karşı ne kadar hırslı oynadığını bilmeyen yok, giderler onlar ancak gs'ye maç satarlar.Geçen hafta sahasında Ankaragücü'ne nasıl maç sattıklarını herkes gördü, bu İbb kadar satılmış bir takım görmedim hayatımda, maç boyunca İbb takımına sövmeden duramadım.Trabzon maçında mükemmel oynarken, berabere kaldığımızda burada bazılarınız önemli olan sonuç diyordu ama.Bende bundan sonra oynanan futbola değil skora bakacam.İstersek maçı tek pozisyonla kazanalımda razıyım.Zaten İbb'yi geçtik ya gerisi kolay.Hakan Arıkan'a laf söyleyen taraftar küfür etmediyse haklıdır.Attığı tüm toplar kısa düştü, hele şu topları tutmasını bir türlü öğrenemedi.Liverpool maçında da onun yüzünden 8 yemiştik, kimse bana demesin o zaman tüm takım kötüydü diye.Atılan her şutu rakibin önüne sektiriyor.Rüştü'nün seviyesine ulaşabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım.Haftaya Hacettepe'yi rahat deviririz, bu hafta sonu muhtemelen ts puan kaybeder,2. lik koltuğumuzu koruruz.Böyle zamanlarda iyi futboldan çok sonuç önemlidir.En çokta bu ş.siz İbb köpeklerini ezdiğimize sevindim.Şampiyonluk geliyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |