Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı
ya neden bu kadar denizli düşmanısınız anlamıorum maç fazlasıyla 2.yiz şu an ve yani bencede bi çok hatası var ama bilmiyorum takım baskılı onuyor ve son paslar daha iyi olsa beşiktaşın eksiği kalmıcak bilmiyorum yinede yyanlış buluyorum denizlinin bu kadar çok her fırsatta eleştirilmesini |
ben sahsim adina sevmiyorum bu adami besiktasta oldugu icin veya fenerde gsde antrenorluk yaptigi icin degil hicbir zaman hocaligini begenmedim ve bizden baskada kimse begenmediki gitti iranda takim calistirdi yahu kardesim tello messimi serdar ozkan messimi ben anlamadim neden bu adamlardan messi yaratmaya calisiyoruz holosko girdikten sonra tello sol kanata gecti yaptigi ortalarin etkisini hep beraber gorduk serdarda normalde sagda oynayinca daha iyi ortalar yapabiliyor sonra 2 1 ondeyiz rakip orta alanda deli gibi basarken ernsti cikarip yusufu koyup maci neden riske ederki bi adam anlamiyorum ernst yorulduysa veya 2. karti gorur korkusuysa eger bu cisseyi al uguru al serdari al mycadele edebilecek birini almazmi adam arkadas ve kazanan kadroyu neden bozar bi hoca bu adami elestirmeyipte ne yapalim sen soyle takimin dizilisi ne ne oynuyoruz anlamiyorum yani benim anlamam onemli degil dizilislerinde bir onemi yok benim icin rakamlarinda ama bir duzenimiz olmali savruk bi futbol oynuyoruz kendi defansimizdan rakip alana top sisirmekle geciyor surekli maclarin ilk yarilari 2. yarilarda futbolcularin olanca istahi arzusuyla saldirdiklari icin maclari alabiliyoruz cok sukur denizliye guvenmiyorum sampiyon olsada bu takim inandigim bir hoca degil bu takim sampiyon olacak ve bu takimin sampiyonlugunda denizlinin payi yuzde 5i bile bulmaz ne yaparsa futbolcularimiz yapacak insallah bu sezon