![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | değişimin nedeni yıllardır beklenen şampionluk.. artık taraftar napıcanı bilemez halde.tribünün tek istediği şampionluk ve olsunda nası olursa olsun havasında şuan..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bazı şeylerden elbette memnun değilim...Sistemin durup durup değişmesinden, oyuncuların yerli yerinde oynatılmamasından, hocanın abuk sabuk tercihlerinden, taraftarımızın Hakan'a yaptıkları davranışlardan vs. kimse memnun değildir zaten... Abdullah Avcı'yı bende beğeniyorum, iyi bir hoca, ama devre bittiğinde hakemlerin yanına gidip onlarla diyaloğa girmemesi gerekirdi, Denizli böyle bir şey yapıyor mu hiç, o ne diye yapıyor da taraftarı tahrik ediyor...Oyuncuları pislik tamam ama hocada da bir şey var... Gs ve Ts maçlarında Belediyeli futbolcuları daha sakin görüyoruz mesela, bu sadece futbolculardan kaynaklanan bir şey değildir kesinlikle, balık basştan kokarmış işte!..Tamam maça asılmasın demiyorum, ama sadece bize ve Fb'ye asılıp diğerlerine yatmak olmaz!..Yakışmaz!.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | katılıorm . .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |