![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O da 'Beşiktaş'tan başkasına gitmem' demiş Önce, 2 hafta öncesine gidelim… Yer: Antalya.. Kayserisporlu Mehmet Topuz, kameraların karşısına geçiyor ve o meşhur konuşmayı yapıyor; -‘’Ben Beşiktaşlı’yım.. Beşiktaş’tan başka takımda oynamak istemiyorum.. Fenerbahçe 50 milyon dolar da verse gitmeyeceğim. Benim duruşum bellidir. Gerekirse 6 ay oynamam ama sonunda Beşiktaş’a giderim..’’ Sonrası.. Sonrası malum.. ‘’Fenerbahçe 50 milyon dolar da verse gitmem, Beşiktaş’ta oynayacağım’’ diyen, hatta üstüne üstlük bir de Siyah-Beyazlı forma ile pozlar veren Mehmet Topuz geliyor Fenerbahçe’ye imza atıyor. Hatta imza töreninde ‘’Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak’’ yazılı şapkayı taktıktan sonra en az 5-6 kere de Sarı-Lacivertli formayı öpüyor.. Şimdi.. Gidiyoruz bundan taaaa 35 yıl öncesine.. Tarih: 22 Haziran 1974.. Takım; Adana Demirspor.. Oyuncunun ismi ise: Fatih Terim.. Terim o tarihlerde transferin gözdesi.. Kulübü onu ‘’Daha çok para veriyor’’ diye Galatasaray’a satmaya çalışıyor ama onun kararı kesin.. Terim o günler de basına demeç veriyor; -‘’Beşiktaş’tan başkasına gitmem..’’ Ve her sorulduğunda aynı cevabı veriyor; -‘’Söz verdim. Beşiktaş’a gideceğim.. Başka takımda oynamam söz konusu bile olamaz.’’ Sonra.. ![]() Sonrası malum.. O, ‘’Beşiktaş’tan başkasında oynamam’’ diyen Fatih Terim çok geçmeden Galatasaray’a imzayı atıyor ve aralıksız 11 sene Sarı-Kırmızılı formayı sırtında taşıyıp, ‘’İmparator’’ lakabını alıyor.. Yani bugün Mehmet Topuz ne yaşamışsa, 35 yıl önce de Fatih Terim aynı olayı yaşadığı için bize de ‘’Nereden nereye’’ demek kalıyor..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |