![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | eğer beşiktaş bir kaç maç sonra zirveye oturursa inşallah o zaman basının azına tıkıcaklar ve zorlada olsa beşiktaşı konuşturcaklar bu büyük takım o zaman suratlarının şeklini merak ediyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #25 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Amaç belli futbolla çelme takmaya baktılar olmuyor bundan sonraki tuzaklarıda belli..İşte bu şekilde yıpratıcı yorumlar,rakibe teşvik primleri ve hakemi etkilemeler..Bu taktiklerle savaşa kalkışan ezikler sonunda kendi karışacak bunu farkında değiller..Ancak bende stadın kapanmaması adına takıma son düzlüğe çıkarken full destek verilmesinin yönündeyim çünkü şimdi ki taktikleri bu küfür bahanesini tutup sahamızı kapattırtmak veya dış sahada tarafsız maç oynatmaktır..Bü yüzden bu ucuz numaralara sakın düşmeyip full tempo full destek verelim ben eminimki bu kupa yıl sonunda bizimdir..Bu seneyi inş 2 kupa ile kapatacağız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Lig Tv işte... Ne denilebilinirki Ezik Yayıncı Kuruluşa Başka? Bizim Nobre nin attığı buz gibi iptal olan golü bile 15-20 Dakika tekrarını göstermedi adamlar.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu sene yanada yatsalar camurada batsalar turkiye siyah beyaza boyanacak
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |