![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu takıma uyum sağlamamış haliyse sağlayan halini düşünemiyorum bile. Seneye bence cisse gider yerine bir kanat adamı gelir yabancı. Bir yabancı daha gider ise eğer bobo olur nobre olur veya sivos veya zapodan biri olur bilemiyorum onun yerine de diğer kanada hızlı ve güçlü bir yabancı alınabilir.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bence seneye M.Topuz'u alırız biz, Demirören Topuz'u çok istiyor çünkü, seneye ne yapıp edip alacak gibime geliyor...Cisse'nin yerine de bir sol bek alabiliriz yabancı olarak, gayet de iyi olur... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | aranan kandan da öte kalbimizi bulduk resmen o kanı her yere pompalayacak oyuncu ernst bence ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | begenmedim ben belediye macinda ama iyi topcu oldugu tartisilmaz ilac gibi geldi orta sahaya
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |