![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu tip adamları stadın içinde yapacağın kafese tıkıp maymunlar gibi maç seyrettireceksin.Başka çaresi yok.Bu gibilerini hapse tıksan utanmaz ki.Bu kez elinde silahla gelir stada
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence kamera görüntülerinden o cisimi kimin attığı tespit edilebilir.Ayrıca benim anlamadığım çakmak bile sokulmayan stada nasıl o kocaman kapağı sokmuş o da enteresan yani saklanacak gibi birşey de değil ki... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bunu yapanlara hayvan demek hayvanlara hakaret olur, yapanlar kamera görüntülerinde çok rahat tespit edilir de bunu kim yapacak bakalım, bu olay inönü'de olsaydı alacağımız cezayı düşünemiyorum ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bende düşünemiyorum inşallah başkan susmaz bu konuyla alakalı hakkımızı korumak onun görevi ayrıca onlar inönüye geldiğinde biz centilmen davranalım ki bir daha yapmasınlar utansınlar bu konuda konuşması savunması gereken kişi başkandır bunu yapmazsa malesef iş taraftara düşücek
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinLikLe insan adı aLtnda yasayan warLıkLar..kesnLikLe isdeseLer buLabiLirLer..ama dedim ya..isteseLer..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşım bunun inönüsü var demişsin ödeşicez demişsin biraz otur düşün istersen ne kadar haksız olduğunu yanlış düşündüğünü anlayacaksın... ankaranın bu olay yüzünden stadı kapansa seyircisiz oynasa ne olur???aynı hareketleri bizim yaptığımızı stadda olay çıktığını düşün ne olucak pusuda yatan federasyon bize en az iki maç seyircisiz oynama cezası vericek belki de şampiyonluk elden gdecek öyle hemen gaza gelmeyin oturun iki defa düşünün stadın dışında yakaladığınız taraftarı dövün sözvün ona kimse karışmaz stadda herkes kendine hakim olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yanlız abi dikkatini çekerim onu atan öcülerden biri.Ankarasporun taraftar sayısı neki.taraftarımı var.Ankaraya değil ankaragücüne mal edilmeli ki böyle bierşey hukuki açıdan mümkün olmasada çArşının hukukunda mümkündür | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |