![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yahu Batu deyip duruyorsunuz, ne Batu'su, oynayamazdı bizde işte, biraz tecrübe kazansız bakalım Es Es'te, sonra gelir alır formayı...Hem belki biraz akıllanır da orda, konuşmalarına falan dikkat eder, kral yapmam kral olurum gibi laflar söylemez, kendini bir şey zannetmez, kendini övmez!..Bıraksın biz övelim onu, kendisi değil!..İlk önce adam olsun o, sonra topunu oynasın Es Es'te, atsın gollerini, sonra da gelsin alsın formayı, elinden alan yok sonuçta, daha yaşı kaç başı kaç, geç kalınmış bir şey de yok ortada, seneye alır inş. formayı, ama daha öğrenmesi gereken çok şey var, bunları da Es Es'de öğpreniyor işte...Bu sene bizi Batu mu götürecekti şampiyonluğa sanki, buna gerçekten inanıyor musunuz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre bu takımda kalmayı hak eden futbolcuların basında gelıyor. delgadoya yuksek bonservıs verılırken zapo ve sıvok ucuk fıyatlara besıktasa gelmısken nobrenın ımzası temcıt pılavı gıbı gundeme getırılıyor adam catır catır top oynuyor delı ıbo dıyorsunuz herkes kufur edıyodu sezon basında gıtsın dıyordu son 3 mac ıı oynuyor dıye nobreyle kıyaslıyorsunuz. batuhan dıyorsunuz sezon basında nobreyı gonderıp batuhanla devam etseydık batuhan besıktasın forvetı olurmu tartısması yapardınız. ınsan kaybedınce anlar elındekı kıymetı nobre bu takımdan gonderılsın seneye ınonude nobre nobre seslerı cıkar nostaljı yaparız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya giderse gitsin, kalirsa kalsin.. Oyle yeri doldurulmayacak bir futbolcu degil.. Batuhan var hazirda bekleyen!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir an önce sözleşme yenilenmeli ,Nobrenin hem türk olması hem de Beşiktaştan ayrıldığı anda Türkiyede kapışılacak olması,elini güçlendiriyor ama ne pahasına olursa olsun Nobre kaybedilmemeli
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kim kandırıyor nobremi nobre kandırmaya çalışsa her fırsatta çıkıp imza atmak istiyorum demez gerek duymaz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam rakip defansın üstüne depar atınca adam takımın en iyisi mi oluyor ya allahınızı seviyorsanız gönderin şu adamı vallah batuhan bunun attığının iki katını atar milli takımada faydalı olur Yeter nobre git istersen fenere git
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |