07-03-2009, 13:58
|
#10 |
Tecrübe Puanı: 19  | Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Abi son 3-4 maçtır değil, Nobre herzamanki Nobre, sadece bu sene daha çok fırsat buluyor, biraz daha fazla pozisyona giriyor, gerçi bunlara da pozisyon denir mi bilmiyorum, adam resmen yoktan varediyor, konrnerden bi anda çıkıp atıyor golünü mesela...Bana diyebilir misinki Nobre çok gol kaçırıyor bi maçta, diyemiyorum ben valla...Nobre büyük bi forvet değil tabiiki, ama Nobre yabancı da değil, bir türk, bana deyinki Nobre'den daha iyi biri var türk olarak, M.Yıldız'ı, Gökhan Ünal'ı, Umut'u falan istersiniz siz Allah bilir Nobre'yi istemezsiniz...Diyorsunki boş mukaveleye imza atsın Beşiktaş'ı seviyorsa, o kadarda değil abi, bunu doğma büyüme Beşiktaşlı olanlar yapmıyor yaf!..İlhan-Pascal gibi oyuncularımızı karıştırma abi, Nobre'de onlar kadar gol atsaydı bir sezonda, o zaman onlara denilenler bugün Nobre'ye de denirdi eminim, sadece gol eksiği var işte... | nobreden ıyı demısın batuhan dıyorum sadece gol eksıgı var demısın nobre forvet oynuyor gorevı gol atmak gol atmadıktan sonra ıstedıgı kadar mucadele etsın gol vermıyorlar
__________________ YÖNETİM İSTİFA |
| |