![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | keske ßöLe ßisey oLaßiLse..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | delgado hayatta gitmes ama giderse karlı çıkma imkanımız varr
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sacmayalyin yaa!! Tabata kim? Hayatinda avrupa maci oynamamis adam!! Kucuk dusunmeyin!! Delgadonun olusu Tabatadan daha cok is yapar avrupada!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla bana göre,Delgado,Tabata'dan daha iyi.Fakat bu gönderilmeyeceği anlamına gelmez. ![]() Türkiye'de Eren Güngör+1 Milyon Euro=Delgado iyi olurdu. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nesi iyi ya canı istediği zaman oynayan istediği zamanda yatan azarı yiyincede hocam ben buyum daha fazlasını beklemeyin diyen bi insana tabatayı 1000 kere tercih ederim.. elimizdeki oyucu messi değil ölüsü tabata gibi çalışkan bi oyuncudan iyi olsun...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | tabata da bize ilaç olamaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado Tabatadan daha yetenekli ama bir türlü kan uyusmadı bizimle sakatlık oldu derken buralara kadar geldi iş hayırlısı olsun diyelim Delgado tabatadan genc ben isterim delgado bir sezon daha kalsın eğer bu seferde olmazsa artık yollar ayrılsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adam elimizde patladi gibi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |