![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Rüştü karşı karşıya hiç top çıkarmadı hea, yuh yaf, bunu nasıl diyebilir bi insan, kaleci yaf sonuçta bu, çıkardı elbette, kaç yüz tane hem de...Bu adam öyle veya böyle Barça tarafından istenmiş bir kaleci, var mı ötesi... Rüştü'nün kurtardığı maçlardan ilk aklıma gelen geçen seneki Ts maçı, İnönü'deki, hani diyorsun yaa hiç karşı karşıya kurtarmış mı Rüştü diye, o maçı bi tekrardan izle bakalım...Bide Rüştü 6 pastan dışarı neden çıkmıyor demişsin, yine Ts maçı, hatta haksız yere oyundan atılmıştı bi hatırla, neden atılmıştı acaba, ortasahaya kadar açıldığı için olmasın, son maçlardan birinde yine açılmıştı hatta Rüştü vurmuştu adamın eline çarpmıştı hakem oyna falan demişti, kısacası gerekince açılır Rüştü, ne var yani bunda, hem Guiza'nın attığı gol de açıldı da ne oldu, bu mu yani Rüştü'nün kötü olduğunu gösteren şeyler...Her şeyi geçtim, Hakan'ı Rüştü'ylen nasıl kıyaslayabiliyorsunuz, hayret valla... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yediğimiz 2 goldede hakanın payı olabilir ama ayrıca yemediğimiz 2 goldede hakanın payı var.Rüştü de bazen hatalar yapıyor hatalar olmayacak değil olacak elbette kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.İki kalecimizede güveniyoruz.İnşallah hakanın geleceği iyi olur milli takımdada kendisine yer bulur... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hakan şükür de intere gitmişti... emre ve okanda... bunlar cevap değil! ts maçında açılcak tabi kimse yok ona gelen top!!! hangi yan topta çıkmış? örneğin bunlar... anlarsınız dedim ama anlamamışsınız...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Rustu varsa kesinlikle oynamali, tartismam bile!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |