![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yöneyimimiz daha da transfer yapacaktır. Gereken neyse yapılacaktır. Aferin nihat. Beşiktaş taraftarına kendini affettirdin! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #44 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaptanlık pazubandı delgadodan alınacaksa verilmesi gereken ilk kişi İ.Üzülmezdir! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle İbo'lara haksızlık..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Besiktas'a gelmesini en cok istedigim kisiydi . yabanci alicagimiza en iyi turk forveti'ni alalim.. ama kaptanligi hemen almaz diye dusunuyorum .. bence de uzulmez alsin.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neyseki hatandan çabuk döndün Başta çok büyük tepki gösterdim.Başta gelcem deyip sonra gelmeyeceğim demesine Kendisine ve Beşiktaşa yakışanı yaptı Yuvana hoşgeldin nihat! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizli haketti bu parayı cidden Ama yinede çok para be | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | “Ben de bu süreçte hep Beşiktaş forumlarını girdim, hakkımda yazılanları okudum. Gördüm ki camianın bana ilgisi üst düzeyde. Ve bu beni inanılmaz motive etti, sevindirdi. Şimdi bu ilgiye sahada teşekkür edeceğim günleri bekliyorum” ifadesini kullandı. Besiktasforum.net'i takip etmen yeterli ![]() ![]() Diğer yandan Gaziantepsporlu taraftarların yönetimi protesto amacıyla bir yürüş yapacağı bildirildi. Defolun gidin lahhn ezikler.3-5 çapulcu yürüyecek altı üstü.İçinizi biliyorum sizin ![]() ![]() Bu transferde emeği geçen Baba Demirörene teşekkürler | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |