![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Rezalet!!!!!!!!!!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yonetım uyuma bjk tv sahıpp cıkk koskoca 106 yıllık bır cınara yakısmayacak bır davranıs buu kanalımızın en kısa bır surede yenılenmesı ve daha kalıtelı program sunmalııı
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet ya zaten izlenebilecek bir o programlar vardı...bu programlar olmadan napıcaz ki bu kanalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | bjk tv de gerçekden de erdem ulusun çok çabası ve ele avuca sığmayan çalışmaları var hakkını vermek lazım ama bu işsizlikden de önce bjk tv de acı gerçekdirki doğru düzgün bir program sunulmuyor karakartal forum ve futbol analizi haricinde taraftarın sesi var neredeyse 5 dak sürüyor daha güzel çalışmalar olması lazımki bize destek gelsin neredeyse 1 programı 5 defa tekrarını koyuyorlar bunu şimdi değil öncedende yapıyorlardı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
haklsın abla dusuncelerımın aynısı yazmıssınn ... bu ıse bı el at abla kurtar bızı bu dertennnn
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bizim demec vermekten basindaki hocayi elestirmekten baska birsey bilmeyen yonetici bozuntularimiz bu islere bi care bulun su kanali duzeltin herseyden once isbilmez sigir surusu hepsi birtane adam cikmicakmi sunlarin arasindan kardesim takim sampiyonluga gidiyor ben macimizdan sonra kanalimizi aciyorum keyiflice bi galibiyet sonrasi yasicam oda ne yayin yok bilmem fii tarihinden bi mac veriyorlar hicbir lig ozetimizi izleyemiyoruz gs 200 milyon dolar borcun icinde mac ozetlerini izlettiriyor taraftarina biz beceremiyoruz yaziklar olsun
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |