![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 kişiye hangi takımı tuttuğunu sorarsınız 4'ü ezik takımdandır 1'i Beşiktaşlıdır ama o Beşiktaşlıyı eziklerden ayıran şey takımının farklılığı değil Alen'in dediği gibi takımını ciğerden tutmasıdır ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Martin Jol: Ben Tottenham’ın başındayken asıl cehennemi İnönü’de gördüm. var mı daha ötesi ??
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gerçekten futboldan anlayan taraftar oranına bakmak lazım.pek inandırıcı bulmadım bu sonucları..ankara ve adanada bizim taraftarımız baya bi fazla saçma bi araştırma.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | az olmamız daha iyi zaten beşiktaşlı taraftarlar her zaman futbolu daha iyi bilen futbol felsefesinden sonuna kadar anlayan bir taraftar grubudur öyle ezikler gibi gayseliler gibi ben bu takımlıyım dicek insanlar değillerdir o yüzden az olmamız normal tüm türkiye futboldan anlayamaz ya
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz böyle çok mutluyuz ve çok gururluyuz. Ama Sanırım arkadaşlarda bi eziklik duygusu varki sürekli sayılma hissi duyuyorlar. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir Atasözü : En fazla sinek b.kun üzerinde olur.... Manası : Çok kişinin rağbet ettiği şey her zaman iyi değildir veya bir şeye çok fazla kişi ilgi gösteriyorsa onda bir pislik olabilir anlamlarına gelen Türk Atasözü.
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |