![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | koLpa yada degıL.. anLayamadıgım oLay mıLLet nasıL ßu kadar rahat gıtsın dıo hıc mı ızLemıyosunuz yha anLayamıyorum.. cıdden akLım mantıgım aLmıyor ßazen dıyoLar nerde eksı herne oLursa oLsun takmına futßoLcuLarna sahıp cıkan taraftar dıye kızıyorum cıLeden cıkartıoLar adamı dıyorum ama sız geLıpde noßre gıßı ßırıne ßunu dıyosanız ßende sıze soruyorum.. nerde gozu acık nerde takımına futßoLcusuna sahıp cıkan ßesıktas taraftarı???!!!
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ya bırakın ya batuhan ahlaksızlık ve şımarıklıktan başka ne yaptı hayret bişeysiniz ya . sırf nobre fb den geldi diye istemiyorsunuz onu yoksa sizin umrunuzda değil nobrenin takım için ettiği mücadele adam ekrem in 4 hafta yattığı sakatlıktan üstün mücadelesi ile takımı yanlız bırakmamak için 3 günde iyileşti takıma katıldı ama yine yaranamadı . Yahu bırakın şu aşırı fanatik anti fb ci kafayı takıma zarar vermekten başka işe yaramıyor o kafa . inadına nobre seviyoruz seni nobre . | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA Konu ysn_t tarafından (13-03-2009 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |