![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | hey yavrum hey kocakoca bjk taraftarları her fırsatta gideryaptığı üç kağıtçı basının gazına gelmiş düzmece haber yüzünden şampiyonluk yolunda mücadele eden futbolcusuna gider yapıyor. , yazık yazık , uyanık olun adi basının gazına gelmeyin takıma futbolcuya sırtınızı dönmeyin hemen . Nobre bu takımın kaptanı ve en gayretli en istekli başarılı bir futbolsudur kendine yakışanı yapacak ve uygun bir ücret mukabilinde imzayı atacaktır sözleşmeye . Ben sonuna kadar güveniyorum nobre ye . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre nin kalmasını cok istiyorum . O yüzden bu habere inanmak istemiyorum. Cünkü Nobre nin böyle bir ücret isteyecegini sanmıyorum. Ha bu kadar isterse bence imza atmasın daha iyi....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | batuhan 200 bın tl alıyor yaklasık 27 batuhan edıyor
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu kardesim 1 milyon euro bile veren cikmaz istedigi yere gitsin birakin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yokmu Baska Arttiran ?
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadas ben anlamıyorum nobremi bize muhtac bizmi nobreye nobre 2,5m euro istemis zaten yanlıslık burdan baslıyo... anlasma zemini oturumu artık her neyse soyle baslamalı bi kere besiktas nobreye su kadar onerdi diye.. ama goruyoruz nobre teklifi sunuyor... yonetim olarak denilecek sudur biz su kadar verebilriz kabul ediyorsan iste kontrat etmiyorsan emeklerin icin tesekurler... ha bu demek deildir ki tek kaleme fiayata bagla olayı elbetteki karsılıklı konusmalar anlasmalar oalcak ama bu antlasmaları sunun taraf futbolcu değil kulubun yonetimin olmasıdır... yoksa nobre yi bende takdir ediyorum hırsını calıskanlıgını sonucta takımın 2. kaptanı ve bunu kendininde gorup kaptan gibi davranması lazım
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |