![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cisse - Ernst ikilisiyle daha çok pozisyon bulacağımız dünüyorum. Hem defansiz hem ofansif yönümüz Belediye maçındakinden daha güçlü olur kanımca.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cisse ne alaka ki? son haftalarda orta saha iyi durumda. ernst banko ama cisse yerine sivok veya uğur inceman ı tercih ederim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Cisse ye en cok kizanlarin basinda ben geliyorum ama Ernst geldikten sonra oynamasini da en cok ben istiyorum. Cisse Ernst ikilisi böyle takimlara karsi mutlaka oynatilmali. Rakip zayifsa katiliyorum Cisse lüks olur ama görüyosunuz en zayif rakipden 2 yedik. Cisse - Ernst oynasin tek golle bile 3 puan aliriz.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Cisse-Ernstin oynadigi maclari pozisyon vermiyoruz (Antep deplasmani 0-3) ama oynamadigi maclar (hacettepe 2-3) cok pozisyon veriyoruz ve gol yiyoruz.. Ernst yalniz kaldimi cok zorlaniyor.. Ernst-Cisse oynasin Delgado-Tello-Bobo-Nobre her turlu gol veya goller atar!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ernstin tek oynadığı bi tek zaten hacettepe maçı var dimi ban kalırsa hiç alakası yok hiç zorlanmıyor ve kimse kusura bakmasın cisseli hiçbir taktiği tutmuyorum ben hadi uğur olsa bir derece ama cisseye alerjim var isterse 100 tane gol atsın bana yaranamaz o basitçe yaptığı pas hatalarından sonra
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MAç saati kadrolar acıklanmadan bişi demek istemiyorum ama hucüm ağırlıklı kadroyla cıkarsak işimiz kolaylasır | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |