![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | orasıda doğru.. mesela ernst i aldılar bu yönetim geldiğinden beri yaptığı en iyi transfer oldu kanımca düzelseler bundan sonra çok güzel olur bakalım bobonun zaten niyeti yok gitmeye ya bakalım ne olacak çok yararlı oyuncu tabikide kalmasını isterim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo Bobo Bobo cok babasın BOBO...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Nobre okuuuuuuuuuu bunu senin gibi para icin oynamiyor....Besiktas sevgisi var BOBO da ...bence jubilesine kadar kalsin insallah | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
IspArtA KArtAlı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kulübün para kazanmasından yanayım ama Bobo'dan gelecek paraya hayır. Bende Bobo'nun Beşiktaş'a çok şey katacağına yürekten inanıyorum. Geldiğinden beri attığı toplam gol sayısı bile bence Beşiktaş'ta kalamsını gerektirecek en önemli etkendir bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inş. uzun yıllar bize fayda sağlayacak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo ii futbolcu ama gerekirsede stlabilirrr ekonomik bkmdan avatajlı olurr onun gibi ii yetişen geçler
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |