![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şaka gibi olan sen ve senin gibilerdir bobo BREZİLYA A MİLLİ TAKIMINA NE ZAMAN ÇAĞRILDI NE ZAMAN BREZİLYA A MİLLİ TAKIMINDA OYNADI SÖYLESENE . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
04 Şubat 2008 15:08 Alex çağrıldı,çağrılacak haberleri yayılırken flaş bir gelişme yaşandı. Bobo Brezilya Milli takımına çağrıldı. Beşiktaş'ın golcü yıldızı Bobo, Brezilya Milli Takımı'na çağrıldı Lig TV'nin haberine göre; Brezilya milli takım teknik direktörü Dunga, dün Fiorentina maçında sakatlanan Milan'ın genç yıldızı Pato'nun yerine Beşiktaş'ın golcüsü Bobo'yu milli takıma çağırdı. Genç yıldız, 6 Şubat'ta İrlanda karşısında ilk kez Brezilya forması giyecek. al sana haber habire iskembeden sallama arastir biraz goggle yaz bobo milli takima cagrildi diye 1000 tane haber ciksin sana kendini bi sey biliyorum zannetme saga solada saldirip durma herkezin bir fikri olur acikca soyler sana gore nobre 2.5 hakediyorsa baskasina gore haketmeye bilir ceneni acarken duzgun ac kapat biraz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (14-03-2009 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Kardeş haber olarak menajer olsam ben de yaptırım , ne oldu gittimi bobo milli takımına yok , oynadımı milli takımında yok . hep aynı yanlışı yapıyorsunuz namussuz basının haberini gerçek diye konuşuyorsunuz asıl gerçeği göz ardı ediyorsunuz . Ben internette çıkan habere gazetenin yazdığına bakmam gerçekte ne olmuş ne yaşanmış ona bakarım . Al sana bobo nun istatislikler kulübün resmi sitesinden : FUTBOL » OYUNCULAR Deivson Rogerio Da Silva İSTATİSTİKLERİ Toplam Maçta Kalma Süresi: »Turkcell Süper Lig 1010 »UEFA Kupası 287 Toplam Maç: »Turkcell Süper Lig 20 »UEFA Kupası 4 Toplam Sarı Kart: »Turkcell Süper Lig 0 »UEFA Kupası 0 Toplam Kırmızı Kart: »Turkcell Süper Lig 0 »UEFA Kupası 0 Toplam Gol Sayısı: »Turkcell Süper Lig 6 »UEFA Kupası kaynak : BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ bobo Hakkında diğer bilgilere de şu linkten bakabilirsin. Bobô - Vikipedi Konu _Blackseagless_ tarafından (14-03-2009 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Çağrılması bişey ifade etmez diyorum oynmadı çağrıldığı maç özel bir maç onda da oynatılmamış . Hoş milli takımına özel maç için çağrıldığını bile şimdi öğrendim. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |