![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() Position: Position: Sturm Storm Positionsdetails: Position Details: Mittelstürmer Central Striker Länderspiele: Internationals: 15 Spiele für 15 players for ![]() Länderspieltore: Country Goals: 11 Tore für 11 gates for ![]() Vertrag bis: Contract until: 30.06.2011 30.06.2011 Marktwert: Market value: 7.000.000 € € 7,000,000 al arkadasım bobo kac kez umit milli olmus, bak bakim 2 kere mi. Burdan da futbolcularımızın uluslararsı degerlerine de bakabilirsin ki nobreye kim 4 milyon euro verir merak ediyorum. boboya 8 verildiği kulüp tarafından da onaylandı. batuhana gelince: 2 U-15-Internationals 26 U-16-Länderspiele (25 Tore) 26 U-16-matches (25 goals) 28 U-17-Länderspiele (18 Tore) 28 U-17-matches (18 goals) 1 U21-Länderspiel (2 Tore) U21-1 match (2 goals) Erzielte in der Besiktas-Jugend in 89 Spielen 226 Tore. Progress in the Besiktas youth in 89 games 226 goals. Jüngster Torschütze in der Geschichte der türkischen Süper Lig. Youngest goalscorer in the history of the Turkish Süper Lig. Mit 17 Jahren debütierte er am 11.Oktober 2008 (gg. BiH) in der türkischen Nationalmannschaft. At 17 years, he debuted on October 11, 2008 (gg BiH) in the Turkish national team. Vertrag bei Besiktas bis 2012. Contract with Besiktas until 2012.al kardeşim bu da batuhanın istatistikleri. bana atmasyon sallama laflarla cwp werme. ayrıca ne anti gesesi ne anti febesi. ben öle bişey demedim. tam tersi nobre profesyonel adam. fenerde de oynasa, gesede de oynasa, bizde de oynasa terinin son damlasına kadar mücadele eder dedim. adamın futbol yapısı bu. ama işte bu yetmiyo. yetseydi zaten nobre su an bizde olmazdı... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Almancam yok ayrıca bilgileri getirdiğin kaynak ne kadar güvenilir bilmiyorum yani geç bunları . adam gibi bir kaynak tan Türkçe istatislik getir konuşalım . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
Şaka gibi olan sen ve senin gibilerdir bobo BREZİLYA A MİLLİ TAKIMINA NE ZAMAN ÇAĞRILDI NE ZAMAN BREZİLYA A MİLLİ TAKIMINDA OYNADI SÖYLESENE . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
04 Şubat 2008 15:08 Alex çağrıldı,çağrılacak haberleri yayılırken flaş bir gelişme yaşandı. Bobo Brezilya Milli takımına çağrıldı. Beşiktaş'ın golcü yıldızı Bobo, Brezilya Milli Takımı'na çağrıldı Lig TV'nin haberine göre; Brezilya milli takım teknik direktörü Dunga, dün Fiorentina maçında sakatlanan Milan'ın genç yıldızı Pato'nun yerine Beşiktaş'ın golcüsü Bobo'yu milli takıma çağırdı. Genç yıldız, 6 Şubat'ta İrlanda karşısında ilk kez Brezilya forması giyecek. al sana haber habire iskembeden sallama arastir biraz goggle yaz bobo milli takima cagrildi diye 1000 tane haber ciksin sana kendini bi sey biliyorum zannetme saga solada saldirip durma herkezin bir fikri olur acikca soyler sana gore nobre 2.5 hakediyorsa baskasina gore haketmeye bilir ceneni acarken duzgun ac kapat biraz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (14-03-2009 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
IspArtA KArtAlı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bobo bana göre Nobre'den kat ve kat yetenekli ve geleceği olan bir futbolcu. Bırakın gitsin nereye gidecekse Nobre ve Finger midir nedir. Nobreye vereceğiğn parayı dağıt takıma millet sevinsin... Batuhan da geri dönünce Bobo/Batu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Kardeş haber olarak menajer olsam ben de yaptırım , ne oldu gittimi bobo milli takımına yok , oynadımı milli takımında yok . hep aynı yanlışı yapıyorsunuz namussuz basının haberini gerçek diye konuşuyorsunuz asıl gerçeği göz ardı ediyorsunuz . Ben internette çıkan habere gazetenin yazdığına bakmam gerçekte ne olmuş ne yaşanmış ona bakarım . Al sana bobo nun istatislikler kulübün resmi sitesinden : FUTBOL » OYUNCULAR Deivson Rogerio Da Silva İSTATİSTİKLERİ Toplam Maçta Kalma Süresi: »Turkcell Süper Lig 1010 »UEFA Kupası 287 Toplam Maç: »Turkcell Süper Lig 20 »UEFA Kupası 4 Toplam Sarı Kart: »Turkcell Süper Lig 0 »UEFA Kupası 0 Toplam Kırmızı Kart: »Turkcell Süper Lig 0 »UEFA Kupası 0 Toplam Gol Sayısı: »Turkcell Süper Lig 6 »UEFA Kupası kaynak : BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ bobo Hakkında diğer bilgilere de şu linkten bakabilirsin. Bobô - Vikipedi Konu _Blackseagless_ tarafından (14-03-2009 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Buradanda nobrenin verilerine bakabilirsiniz . Mert Nobre - Vikipedi Beşiktaşta geldiği günden beri 110 maçta 40 gol atmış . Konu _Blackseagless_ tarafından (14-03-2009 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |