![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Bence sağ bek te ekrem çok sırıtıyo.. oraya ibrahim toraman ı çekip onun yerine zapo yu koysa daha güzel olabilir. Yabancı sınırlaması yüzündende cisse yi oynatmayıp tek ön libero ve orta sahaya sağ kanada erkan zengin desteği olabilir. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hakan ibrahim toraman---sivok---zapotocny---ibrahim üzülmez fabian ernst---cisse ekrem dağ-------------------------------tello bobo---nobre | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Sen Mourinho, Scolari olma abicim.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadro hakkında, yorum ya da tahminlerde bulunanlarla dalga geçmek çok iyi bir davranış değil hani..Yakışmıyor sizin gibi büyüklere.. Saygılar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bak güzel kardeşim burada kadro yazıyorsun da ne oluyor sadece kendi egonu tatmin ediyorsun hepsi bu teknik direktörün umrundamı haberi oluyormu burada yazılan kadrolardan hayır yani bu yapılan şey gereksiz tamam mı kardeşim ben bunu anlatmaya çalışıyorum kimse ile dalga geçmiyorum. sevgiler ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İyi de güzel abicim..Benm zaten sesimi Denizliye duyurmak gibi bir amacım yok ki.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadrro iyiydi. Cisse-Nobre ve Delgado hariç iyiydi takım... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |