![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #31 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mukemmel bır futbol oynuyor geldıgınden berı. besıktasın orta sahasını tek basına topluyo oyunu ıkı turlude oynayabılıyor cok yerınde bır transfer | ||
| | |
| |
| | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gençler maçında gol atmamış olsaydı bile kesinlikle maçın yıldızı, çok iyi gidiyor inş. bozmaz
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #34 | ||
| ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | daha atar bu başlangıç | ||
| | |
| | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Demek ki neymis?? Yabanci transferinde bazi hocalarin dedigi gibi gerektiginde kulübede oturabilecek adam degil; direk oynayacak oyuncu almak lazimmis!!!! Helal olsun Mustafa HOCA!!!
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
| | |
| | #36 | |||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fabian Ernst Oley oley oley.... Golden sonra stad yıkılacak sandım Gercekden artık taraftarın yeni futbolcusu odur bence hareketleri oynayısı sempatikliyle taht kuruyor. Adam resmen topla birlikde koşuyor bi bakıyorum defans da bi bakıyorum forvette gercekden cok başarılı bir futbolcu... Fabian Ernst Oley oley oley Fabian Ernst Oley oley oley
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #38 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi gol eksikti.o da oldu.Maç öncesi habertürk gazetesi de yazmıştı.Sadece golü eksik diye.inş atar dedim.Attı da ![]() Burada ernstin gol atmasını sağlayan benim dualarımmı bilmiyorum ama çok güzel maç çıkardı![]() ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |