![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | umarim kendisini bulur ve bir cikis gösterir.gelecegi olan bir futbolcu sahip cikmak gerek!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben aydini deilde su erkan zengini merak ediyorum, bi doru düzgün izleyemedim su cocugu
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | allahım sen dualarımı kabul ettin sonunda ya inşallah kadroyada girer adamım ya çok sewindim teşekkürler bilgi için
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Super kadromuz var gercekten.. Ne Fenerde Ne Gesede boyle bir kadro var..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aydını bilmiyorum kazanabilirmiyiz ama erkanın bonservisini alırsak sağ kanadımızı emanet edebiliriz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet kesinlikle katılıyorum bir maçta 90 dakika oynadı ve süperdi sadece biraz agresifti yani gereğinden fzla ama düzeltir o huyunu gerçi ilhanla nouma hiç düzeltemediler ama nyse yani önemli olan burda erkanın hep oynaması oynarsa süper olur aydın konusundada bu sezon oynayamaz heralde ama seneye iyi hazırlanıp kendni gösterir diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |