![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçı kulübe kazandırdı oyüzden kulübendeki oyuncuların kaliteli olamsı ve maçı değişterecek kader adamı olması gerekiyor | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana kalırsa hoca yıne maca nobre ve bobo ıkılısıyle baslamalı cunku sıvas kapalı oynayan bır takım hoca macın durumuna gore holoskoyu ve yusufu kullanırsa daha etkılı oluruz. sıvas macında bulunabılecek bır golden sonra holoskonun oyuna gırmesı sıvasın baskı yapmasını onler arkada acık vermek ıstemeyeceklerdır. tabı son karar hocanın sıvas macını alalımda kım oynarsa oynasın önemlı olan 3 puan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet klub üden çıktı ve hmn kendini belli etti helal holosko
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takımda öyle bir hava var ki şu saatten sonra,ilk 11 kim oynamış,sonradan kim girmiş fazla önemi yok..oynayan,oynamayan veya sonradan giren her oyuncu aynı iştah ve arzu ile mücadele ediyor..En Büyük farkımız burada..Holosko ve özellikle Yusuf düğümü çözen oyuncular oldular..Yarın bir başkasıda olabilir..bu yapabilecek kadroya sahibiz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bir takimda hele besiktas gibi birtakimda yedek yoktur su anda besiktasda oynuyan her futbolcu ligin baska takimlarinda ilk onbirde oynar..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bencede... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Holo'dan çok Yusuf'un girmesi etkili oldu, kilidi açtık, sonra Holo oynamaya başladı...Aslında o kadar da iyi değildi Holo, kontralardan daha etkili olabilirdik ama iyi gidemedi topla, ezdi de topu bazı pozisyonlarda...Ama yine de etkili bir oyuncu Holo, Bobo'nun da formsuz olduğunu düşünüyorum, Sivas maçında Nobre-Holo ikilisi iyi gider bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |