17-03-2009, 09:56
|
#34 |
Tecrübe Puanı: 23  | Alıntı: vrossi_kartalizma´isimli üyeden Alıntı
hocaya sistem ya da oyuncu seçimleri konusunda eleştiriler olmasını doğal karşılıyorum, ben de bazen oyuncu seçimlerinde hatalı olduğunu düşünüyorum ancak bazı önyargılı yorumların da sadece laf olsun diye yapıldığını görüyorum. çağdışılıktan, görüşünün vizyonunun ufkunun ya da her nasıl telaffuz ediliyorsa geniş olmadığından söz edilip duruluyor. ya siz mustafa denizli'yi tanımıyorsunuz ya da siz futbolu herkesten çok biliyorsunuz, adamın geldiği 2. haftasında bombardıman başlamıştı ama noldu görüldü ki düzenini oturttuğunda mustafa denizli bu takımı şampiyon yapabilir oynattığı futbol ortada kötü zamanlarımız da oluyor ama şu kesin ki bu ligin en iyi futbolunu BEŞİKTAŞ oynuyor, daha da iyi olabilir. Peki şu ortamda çağı yakalamış, vizyonu geniş, vs. vs. bu özellikleri barındıran bir hoca söyleyin o zman bana, avrupa şampiyonu aragones mi, bursaspor'a ali sami yen'de kapanıp zar zor yenen bülent korkmaz mı (skibbe de farksız değildi), kapanıp kontra gollerle 1-0 2-1 lerle buralara gelen bülent uygun mu (sivas'ın futbolunu beğenen varsa hiçbişi diyemem),bunlardan farksız olan ersun hoca mı?? ertuğrul sağlam'ı da katıyorum hatta. 2 senedir takımımız görmediği yapamadığı hücum aksiyonlarını yapmaya başladı, kazanma azmi geldi, artık kimse durarak oynamıyor, denizli'nin şu takıma bu kadar kısa sürede kazandırdıklarını iyi yorumlamak lazım, önyargılardan kurtulalım artık | evet çok güzel yazmış gerçektende denizli ne olursa olsun farkını ortaya koyuyor ve denizlinin uzun yıllar beşiktaşın başında olmasını isteyenlerdenim bu kısa sürede takımı bu kadar uyumlu oynatabilen bir hoca eğer istediği transferleri yaptığı taktirde inanılmaz bir takım çıkartabilir diye düşünüyorum
__________________ |
| |