![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bize gelsene İlhan ya : ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ilhan asi ruh geri dönn bee ne güzel olur gelsen..nkaragücü maçında gol atıpta sevinmmişti yaa şimdi hatırlıyorum gözlerim dolmuştu ilhan...eminim orda gol kralı olursun..sende yanlış yaptın be ilhan dünya kupasında attın golü şöhrets eni savurdu kendine gelemedin..ama hala yakışıklısın hala beşiktaşlısın pascalı ve seni unutmayacagız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben yönetimin yerinde olsam ilhanı bjkye transfer ederdim çünkü çok hırslı belki bjk de top oynamicak ama kadroda bulunması tüm futbolcuları ateşler ve daha hırslı yapar ilhana yeniden bjk forması giydirmek lazım diye düşünüyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilhan bitmiş okeye dönüyor ne işi var futbolla bence yakışmadı ilhana yok diziler yok taksiler yok reklamlar beşiktaş ruhunu kullanamadı harcadı kendini
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
katılmamak elde değil..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşımız ilhanı göndermekle hata yapmadı arkadaşlar..İlhanın sakatlığı o dönemde zaten biliniyordu ve o haliyle İlhan çok iyi bir bonservis bedeliyle gönderilmişti.. Ama şunu biliyorum ki İlhan her zaman bizim için çok değerli bir isimdir azmi hırsı ve Beşiktaşa olan bağlılığıyla hiçbir zaman unutulmayacak isimlerdendir... Tekrardan futbola dönmek istemesine de çok sevindim umarım ilerde bir gün yine her ne sıfatla olursa olsun Beşiktaşımızın başarısı için bir görevde yer almasını çok isterim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Eski yıldız İlhan Mansız futbola geri döndü. Mansız, Almanya Bundesliga II takımlarından 1860 Münih ile deneme antrenmanlarına çıkacak... İlhan Mansız futbola döndü! 1860 Münih'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, uzun bir sakatlık döneminden çıkan İlhan Mansız'ın 1860 Münih ile deneme antrenmanlarına çıkacağı ve beğenilmesi durumunda takımda kalacağı açıklandı. ![]() Kulüpten yapılan açıklamada, 34 yaşındaki İlhan Mansız'ın futbol kariyeri hakkında bilgiler verilirken, bir dönemin yıldız futbolcularından olduğunun da altı çizildi. ![]() İlhan Mansız'ın dayanıklılık çalışmasından oldukça başarılı olduğunu söyleyen Ewald Lienen, tecrübeli futbolcuyu salı günü de teknik ve takım idmanlarında değerlendireceklerini söyledi. ![]() İlhan Mansız'ın yanı sıra bonservisi elinde olan Jean-Christophe Vergerolle ve Vincenzo Verhoeven'i de denemeye alan 1860 Münih bu üç futbolcuya da ilk olarak cuma günü oynanacak hazırlık maçında forma verecek | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |